Asp Yardım
-
arkadaşlar bana rezervasyonla ilgili bir alan yapabilirmisiniz yani zipleyip bıraksanız ben çekip uygulasam olmaz mı¿ yardımcı olursanız memnun olurum ama temiz olsun
-
burası hayır verya zekat kurumu değil bu soruyu sorman bile çok salakça biz her isteyene script yazıp bide zipleyip yollarız ha üstüne bide temiz kod yazarız beyefendilere???
-
biz bunu yaparsak Aspindirin ne espirisi waer yada Maxiasp de asp ogrenmeye calisan onca kisi salakmi gir maxiasp ye ogren asp yi zaten basit birsey en fazla 3 ay da ogrenirisin en iiisinden
-
sonuçta istediğin 3-4 haftalık bir projedir. boyle bişeyi kimse beleşe yapmaz ki. ama aspindir.com yada nickimyok un warez şeysinden belki buna yakın şeyler bulursun
-
yinede tşk ettim arkadaşlar ama burada yardım istenene yardım etmek için bulunmuyozmu?¿ bende flashla bişeyler yapıp yolluyom veya direk kodları verip yardımcı oluyom bende asp de yardıma ihtiyaç duydum yazdım ama cevap biraz sert geldi neyse sağlık olsun iş yine başa düştü kendi işimizi kendimizde hallederiz evel ALLAH ama yinede tşk ederim
Toplam Hit: 1391 Toplam Mesaj: 5