Asp. Yardım Lütfen?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek
    Ya Arkadaslar Bi Yardımınıza İhtiyacım Var Eger Elinde Şöyle Basit Bi Asp Kodlu Site Varsa Ödev Lazım Onda Kullancam Yardım Ederseniz... Minnettar Olurum :)

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Turan-Mete
    Turan-Mete's avatar
    Erkek

anlamadim ben ne demek istedigini scriptmi istiyorsun yoksa asp ogreten bir sitemi ?

Nasıl ki doyurulmayan açlık bir müddet sonra, açlık hissinin iptali ve neticede ölüme yol açıyorsa, okuma ve fikretme davası için de aynı şeyler sözkonusu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    usta googleye asp+scriptler yaz. İstemediğin kadar asp kodlu site (script) bulabilirsin...

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuratDnz
    MuratDnz's avatar
    Erkek

Turan-Mete bunu yazdı:
    -----------------------------

anlamadim ben ne demek istedigini scriptmi istiyorsun yoksa asp ogreten bir sitemi ?

-----------------------------

ya hocam asp kodlu site yapın dedi hocada asp az bilgim var hazır elinde basit bi asp kodlu hazır site varsa rica etcektim  

YALAN doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar. güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar.UNUTMA doğruların kaderidir yalnızlık. kargalar sürüyle KARTALLAR yalnız uçar, YAŞIYORUM YİNE ASLAN GİBİ..!------------------------------------------------------------------------------hacklink.info
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

aspindir.com

editle kullan

Toplam Hit: 834 Toplam Mesaj: 5