Aspde Bir Garip Permission Hatası
-
Microsoft VBScript runtime error ' 800a0046'
Permission denieddie bi hata alıyorum. Yazma yetkisinden evt ama ne upload edilen klasöre ne veri tabanına nede veri tabanın bulunduğu klasöre tam yetki versemde çalışmıyor (: localde sorun yok nete attım böle bi problem. İşin komik tarafı veri tabanına başka yerde veri girişi yapabiliyorum ve o upload klasörüne persist ile upload yapabilyorum ama FSO ile böle bi sorun teşkil etti nete atınca fikrin olan farmı (:
-
Abi dediklerine göre denklem kurarsak :) FSO ve server arasındaki bir müsibet..
Acaba server, FSO'yu mu engelliyor?? Pek mantıklı değil ama.. Başka bir şey gelmiyor aklıma
-
vardır bi çözümü yada net olarak sorunun kaynağını bilen biri (:
-
Abi başka herhangi bir FSO ile herhangi bir işlem yapsana, çalışacak mı?
-
oluo walla dosya oluşturabiliyorum ama gel görki resim upload ederken böle yapıyo (:
-
Hata Nedeni :
Sunucunuzda FSO desteği pasif durumdayken FSO(File System Object) kullanmaya çalışırken alırsınız.
Hata Çözümü :
FSO desteğini açmak için klasörlerinize yazma izni ve tam kontrol vermelisiniz.Sitemizde "IIS ve Yazma İzni" makalesinde bunu detaylı olarak görebilirsiniz.Sunucunuzda çalıştırmak için hosting sağlayıcınızla iletişim kurmalısınız. -
hoja bazı paranoyak hostingciler adam akıllı perms ayarı yapmayı bilm ediğinden fso desteğini kaldırıyorlar yada sınırlıyorlar onla alakalı birşeydir.
hostçuyla görüş