Aspdepo.Org Satılıktır - Domain + Script
-
Site Adresi : www.aspdepo.org
Açık arttırma usulü satacağım.
İstediğim fiyat başlangıcı : 300 TL
Minimum arttırış : 10 TL
Hemen al : 800 TL
Domain 3 Yaşındadır, 2006-10-06 reglidir. İsimtescil hesabınıza ücretsiz transfer olur.
Pagerank değeri 2 dir
Site ile birlikte Script ve Domain i vereceğim. Hostu sizin almanız lazım.
Her hangi bir arama moturundan banlı değildir
Yazılım bana aittir ve satışa yazılımda dahildir. Ayrıca her hangi bir telif hakkı sorunu yoktur.
Sitenin satışında her hangi bir hukuki engel yoktur.
Günlük hit kaynağı : http://www.sayyac.com/extreme.php?stat=2&login=aspdepo
200 civarı tekil hit geliyor.
açıklamam
sitemi vakit ayıramadığımdan dolayı satıyorum. yeni projem(3gpindir.com) çok vaktimi alıyor. dolayısı ile son 1.5 yıldır aspdepo.org la neredeyse hiç ilgilenemedim.
sadece gelen scriptleri onayladım. 1.5 yıldır ilgilenilmemiş hali böyle. site sef linklidir. asp sitesi olduğundan .asp uzantılı yapmayı tercih ettim.
2 çeşit script ekleme olayı vardır. kullanıcının eklediği ve adminin eklediği.
kullanıcı ekler onaylanmasını bekler. admin ekler direk eklenir. iletişim bölümü vs vardır. yorumlar onaylanmadan gösterilmez.
üyelerin yaptığı yorumlar direk eklenir. onaysız.
kodlar da aynı şekil. üye kod gönderir. onaydan geçer öyle eklenir.
sitede dolaşan google,msn vb botları izleyebilirsiniz. (hangi konuda oldukları vs)
yazılımın tamamı bana aittir. forum vs dahil. istenilirse farklı projelerdede kullanılabilir. phpdepo gibi :D
eğer ilgilenilirse, güzel bir hit yakalayacağından eminim. db access olup full olarak verilecektir. yani eklediğim tüm scriptlerle birlikte. 730 tane script mevcuttur.
Toplam 36 asp kategorisi, 730 script, 610 üye, 12 döküman, 29 kod , Forumda , 113 adet konu, 74 adet cevap bulunmaktadır
147671 adet script indilmiştir -
r10'da da ilanı yayınla hocam :) benden tavsiye.
-
evet orada satış yapacağım ama 2 gün süreyle ilk burada :) eğer satış gerçekleşmezse r10 a işler karışmasın :) yarın akşam açık arttırma sona erecek ve r10a açacağım
-
hayırlı satışlar
satarsan 100 kontor al lan :F
-
site güzel script güzel tek ekisğii access database olması
hayırlı satışlar alıcak kişiyede şimdiden hayırlı olsun