Asp.Net Alısveris İçin Kredi Kartıyla Hesabına Para Yollama
-
arkadaslar ihale sitesi yapımındayız ve takıldık nasıl yapcaz hic bilmiyrz hesabına kredi kartıyla para nasıl aktarıcaz yani benim hesabıma para nasıl gonderilcek mantık ne para benm hesabıma oradan girdigini kredi kartı bilgileriyle hesabıma nası gecicek
-
abicim bunun için bir bankaya gidiyorsun onlara başvuruyorsun sanal pos makinası için gerekli kodları onlar sana veriyorlar hiç ugraşma bence
-
Kredi kartıyla para transfer işlemleri için, firmaya ait sanal pos olmalı ve onun apilerinden yararlanarak para transfer işlemi yapabilirsin. Ayrıntılı bilgi google'da mevcut..
Ayrıca bu işlemleri yapabilmen için domaine SSL sertifikasıda alman gerekli..
-
cok saolun arkadaslar daha once bunu yapan varmı aranızda?
-
banka ne istiyor acaba google bakıyorum ama bulamadım
-
garanti bankası bu konuda baya iyi bir kurum onların bir merkezine gidip konuşabilirsin ama bir kaç şartları olucak teknik şartlardan önce(ssl şu bundan önce) firma olmanı vergi levhasının olmasını ve bankada bir adet hesap
-
Benim tecrübem yok ancak zamanında bu konuyu baya araştırmıştım.
Sanal Pos açtırabilmen için, firmaya ait pos makinası olması gerekli eğer varsa bankaya başvurarak kolayca sanal pos hesabı açtırabilirsin.
-
saolun arkadalar elinize saglık
-
arkadaslar vergi levhası , kira kontrotaı istiyolar şirketmi kurmakmı lazım illa
-
evet malesef onlar olmadan POS makinesi dogal olarakta sanal pos alamazsın
-
hmmm. onun yerine belli bi süre gecici bisi kullanabiliriz paypal gibi yada onerileriniz neler olur
Toplam Hit: 2159 Toplam Mesaj: 11