Asp.Net C# İçin Kitap Önerisi
-
Arkadaşlar C# hakkında yeterli bilgim var.Web programlama yapmak istiyorum.Bu konudada son zamanlarda yükselen dil olan ve ayrıca benimde C# bilgim olduğu için istediklerimi daha rahat ve kolay yazabilmek için Asp.Net C#'ı seçtim.
Bu konuda adam akıllı anlatım yapan, bir sitenin oluşumunu tam anlamı ile anlatan kaliteli ve şişirme olmayan kitap öneriniz nedir?
Not:Birisi zıplamasın kardeşim bu işler kitaptan okumakla yetmez kendin bakıp öğreneceksin filan, biliyorum ben de ama para verdiğim için en çok bilgiyi alabileceğim kitabı arıyorum.
-
Video anlatimda olur.Bende istiyorum.
-
ingilizce kitap önerebilirsek
apress'in Beginning ASP.NET E-Commerce in C#: From Novice to Professional kitabı hiç fena degil. Beginning Web Development, Silverlight, and ASP.NET AJAX: From Novice to Professional bu kitapta Ajax ve Sliverlight konusunda kendini temelde geliştirmene yarar. Referans kitabı olarak ise Wrox'un yada O'really'nin asp.net 3.5 kitaplarından birini indir.
Temel kaynagında MSDN olsun:)
-
Ben kitabı ücret verip almayı planlıyorum.Türkçe olmasını istiyorum Zafer Demirkolun .NET 3.5 VS 2008 Asp.net için yazdığı kitabı düşünüyorum.Aranızda elinde bu kitap olan varmı nasıl sizce?
-
bende zamanında aradıydım, adam akıllı türkce kitap yok :)
zafer demirkolun kitabı aldım. zararı yok faydasida cok yok hani :D
-
SharpShooter :| adam yürüyen msdn
-
Sharp'ı eve alamıyorum :P
Kendisi bilgili bir arkadaş sağolsun bildiklerinide paylaşmak çekinmiyor.
Ama başlangıç için kitap almak istiyorum.Önerilerinizi bekliyorum.
-
bende zafer demirkol'un kitabı var.. ben beğendim.. git bi kitapçıya incele öyle al :) adam tane tane anlatmış
-
HoLyZone bunu yazdı:
-----------------------------
SharpShooter :| adam yürüyen msdn
-----------------------------yok be abi abartmayın, o kadar da iyi bilmiyorum :)
not: çeviri kitapları alma bence
yoksa button'a "düğme" , dropdownlist'ede "açılır kutu" dersin :)))
button button'dur, dropdownlist dropdownlist'tir , bu tip terimlerin çevirisi kesinlikle yanlış...