Asp.Net C# Kurs Veya Tasarım Şirketinde Çalışma
-
Arkadaşlar başlık çok iç açıcı oldumu tam bilmiyorum lakin asp.net c# ajax vs öğrenmek istiyorum lakin oldum olası bir türlü başlayamıyorum eğitim setleri veya kitaplar alsamda ( ki kitap aldm videolar indirdim ) bir türlü açıpta bakmıyorum. Fakat bir kaç yerde ücretsiz programlama kursu vardı onların son katılım günleri dolmuş acaba bir tasarım şirketi yada buna benzer bildiğiniz yer varmı 3 ay boyunca hem bu işi öğreniyim hemde orada çalışıyım veya bana bu konu hakkındaki fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.
-
Bulunduğun şehirdeki şirketlere git. Ücret talep etmeden işi öğrenmek istediğini falan söyleki işe girebil. Daha sonra hem evde kendin çalışarak hemde iş yerinde izleyerek öğrenebilirsin. Kendini hızlı geliştirirsen eğer sana iş verirler.
-
Sirketlere gitmeden once elinde ugrastigin kendi projelerin varsa kucuk buyuk farketmez onlarida referans olarak sun ki kafasi basan birseyler yaratabilen birisi oldugunu anlasinlar.
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Sirketlere gitmeden once elinde ugrastigin kendi projelerin varsa kucuk buyuk farketmez onlarida referans olarak sun ki kafasi basan birseyler yaratabilen birisi oldugunu anlasinlar.
-----------------------------hocam portallara benzer birşeylerle uğraşmıştım lakin bilgim hiç yok. Gözümüde korkutuyor açıkçası
-
Korkma hoca birseyden yeterki kendine ozguvenin olsun.
Toplam Hit: 1794 Toplam Mesaj: 5