folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Asp.Net Çoklu Dil Desteği

Asp.Net Çoklu Dil Desteği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Asp.net'de masterpage kullandığım sayfadalarda uiculture set etmeme rağmen çalışmıyor. Aynı culture set kodu ile masterpage olmayan sayfada deniyorum çalışıyor. Kafayı yedim atladığım yer nedir?

http://pastebin.com/sC34a4TW

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

c#C#c#

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

Benimde ihtiyacım var artık:maksat up olsun.

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

ah le yarrrr yarrr diye saçma bir özcan deniz şarkısı vardı o şarkıyı armağan ediyorum kendime. Resource olarak Sayfa.aspx.resx dosyası olmayınca çalışmıyor. Bende akıllı olarak Sayfa.aspx.tr-TR.resx yapıyordum o yüzden çalışmıyormuş.

Toplam Hit: 1174 Toplam Mesaj: 4