Asp.Net Gönder Butonu İle Analytics Hedefler(Goal) Takibi?
-
Mrb arkadaşlar mail gönder butonuna kaç kişinin bastığını analytics ile takip etmek istiyorum bir tecrübesi olan var mı aşağıdaki gibi yaptım analyticsten de ekledim hedefi mail gönderme yapıyorum bir veri gözükmüyor analyticste
asp:Button ID="btnSubmit" OnClick="btnSubmit_Click" OnClientClick="ga('send', 'event', { eventCategory: 'Contact', eventAction: 'Mail Destek', eventLabel: 'Iltsm Form'});" runat="server" Text="Gönder
-
OnClickClient eventine "console.log("test")" ekleyip denermisin bi. Eventin tetiklendiğinden emin ol. Webform'da bu işler biraz gıcık oluyor bazen o eventi çağırmadan post işlemi gerçekleşebiliyor. Birde ga methodundaki işlem tamamlanmadan sayfa postbackde oluyor olabilir.
-
Analytics yapana kadar gönder butonuna basıldığında arka tarafta çalışacak fonksiyona database bağlantısı ile log tutsan daha sağlıklı olmazmı bocu :|
-
CEO bunu yazdı
Analytics yapana kadar gönder butonuna basıldığında arka tarafta çalışacak fonksiyona database bağlantısı ile log tutsan daha sağlıklı olmazmı bocu :|
abi google analizin görselleri vs. ayrıca daha detaylı analizleri filan varya. bence google analiz daha mantıklı çözüm olur.
-
google'un event tuttuğunu bilmiyordum iyimiş bu
-
html input butonlarda çalışıyor asp.net butonlarda çalışmıyor alert('mesaj'); ile deneme yaptım OnClientClick için mail göndermeden çalışıyor kapatınca uyarıyı ondan sonra gönderiyor maili ama analytics scripti çalışmıyor
-
sebebi js fonksiyonuna girerken sayfa postback olduğundan o kısım işlemiyor.
ScriptManager.RegisterClientScriptBlock(this, typeof(Page), "Script", " js kodları();", true);
buton click içine code behind kısmında js kodlarını üstteki gibi yazdırırsan düzelir