folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Asp.Net Gridview İçerisinde Recursive Veri Göstermek

Asp.Net Gridview İçerisinde Recursive Veri Göstermek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Elimde Recursive bir veri bulunmakta, kendini tekrar edecek pattern şu şekilde. <br />

--A<br />

---B1 <br />

-----C1 <br />

-----C2 <br />

-----C3  <br />

-----CN.... <br />

---BN.... <br />

---A1 <br />

---A2 <br />

---AN... <br />

--AN...  <br />

Acaba bunu nasıl gösterebilirim? N sayıda kırılım olduğu için statik bir template içerisinde gösteremiyorum, ve sürekli iç içe piç bir recursive olduğu için programatik kısımdada kafam karıştı.  

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

şöyle yapabilirsin,

gridviewın itemdataboundunda, gelen datanın dallanıp dallanmayacağına karar ver

eğer dallanıyorsa dallandır(burada gridview içine gridview koymaktan bahsediyorum) teoride bu şekilde yapabilirsin,

ama benzer bi uygulamayı datalist ile yapmak daha kolay olacaktır,benzerini datalist ile yapmıştım.

eğer hala bir şeyler çakmadıysa bende biraz uğraşiyim :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı:
    -----------------------------

şöyle yapabilirsin,

gridviewın itemdataboundunda, gelen datanın dallanıp dallanmayacağına karar ver

eğer dallanıyorsa dallandır(burada gridview içine gridview koymaktan bahsediyorum) teoride bu şekilde yapabilirsin,

ama benzer bi uygulamayı datalist ile yapmak daha kolay olacaktır,benzerini datalist ile yapmıştım.

eğer hala bir şeyler çakmadıysa bende biraz uğraşiyim :)

-----------------------------

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 992 Toplam Mesaj: 3