Asp.NET Hakkında Bilgi
-
Arkdaşlar öncelikle herkese hayırlı geceler.Ben asp.NET öğrenmek istiyorum baya da merak sardım fakat bir türlü nereden başlamam gerektiği konusunda bilgi sahibi değilim bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ? Hangi program üzerinde yazıldığı hakkında hiç bir fikre sahip değilim Php bilgim var fakat iş başvurularında tek php yetmiyor adamlar asp.net bilen insanda arıyolar.Yardımcı olursanız sevinirim. -
nesne tabanlı programlama dili hocam microsoft bunun için çok süper bir gui oluşturmuş sen kod yazmadan arayüz sayesinde çok iyi işler yapabiliyorsun bence boş iş asp.net 1 yıl eğitim gördüm ama üstünde durmadım gerekte yok bence php çok daha iyi asp.net yerine C++ falan öğrensen daha iyi
-
erc bunu yazdı:
-----------------------------nesne tabanlı programlama dili hocam microsoft bunun için çok süper bir gui oluşturmuş sen kod yazmadan arayüz sayesinde çok iyi işler yapabiliyorsun bence boş iş asp.net 1 yıl eğitim gördüm ama üstünde durmadım gerekte yok bence php çok daha iyi asp.net yerine C++ falan öğrensen daha iyi
-----------------------------hocam öyle diyorsunda iş başvuruları için öğrenmem lazım en azından temelini bilsem şuan bana yeter
-
similac35 bunu yazdı:
-----------------------------erc bunu yazdı:
-----------------------------nesne tabanlı programlama dili hocam microsoft bunun için çok süper bir gui oluşturmuş sen kod yazmadan arayüz sayesinde çok iyi işler yapabiliyorsun bence boş iş asp.net 1 yıl eğitim gördüm ama üstünde durmadım gerekte yok bence php çok daha iyi asp.net yerine C++ falan öğrensen daha iyi
-----------------------------hocam öyle diyorsunda iş başvuruları için öğrenmem lazım en azından temelini bilsem şuan bana yeter
-----------------------------ben php biliyorum geçen staj için asp.net öğrendim kendime bir blog sitesi yaptım asp.net ile ama nasıl zor oldu bilemezsin php den gelen alışkanlıklar asp.net site yaparken çok zorladı şuan nefret etmiş durumdayım :D ama c#da biliyorum gayet hoşuma gidiyor ama asp.net yok arkadaş oluyor :D
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------ben php biliyorum geçen staj için asp.net öğrendim kendime bir blog sitesi yaptım asp.net ile ama nasıl zor oldu bilemezsin php den gelen alışkanlıklar asp.net site yaparken çok zorladı şuan nefret etmiş durumdayım :D ama c#da biliyorum gayet hoşuma gidiyor ama asp.net yok arkadaş oluyor :D
-----------------------------ben de blog sitesi yapcak kadar öğrenmek istiyorum :) hangi studio kullanayım stabil olarak hangisi kullanıyor şuan ?
-
php candır ama illa öğrenecem dersen www.muhendislikegitimi.com bir bak derim kaliteli
-
1234567B bunu yazdı:
-----------------------------php candır ama illa öğrenecem dersen www.muhendislikegitimi.com bir bak derim kaliteli
-----------------------------bir inciliyim bakalım işime yarar inşallah teşekkürler hocam
-
similac35 bunu yazdı:
-----------------------------ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------ben de blog sitesi yapcak kadar öğrenmek istiyorum :) hangi studio kullanayım stabil olarak hangisi kullanıyor şuan ?
-----------------------------staj yerinde hangisi varsa onunla yapmıştım ben hatırlamıyorumki hangisi olduğunu :D
-
şuan her baktığım video da 2010 kullanılmış bi indirip kurcalıyım biraz
-
Visual studio kullanabilirsin. Tabi 2010 daha iyi olacaktir. Onun haricinde php scrpit dili, asp.net c# yazdigin icin programlama dilidir. Burada zart iyidir zurt iyidir diyenlere bakma, onlar php yazan saglam bi yerde calismislar mi? / kac tane var sorularini sor. Piyasada is bulabilmek icin guzel bir karar vermissin tebrik ederim :) Ek olarak bence sindire sindire ogren, once c# ve .net e alismaya bak. Yoksa kucuk sorunlarda insan sikerim moduna girebiliyo. Takildigin yerlerde bana ulasabilirsin veya konu acarsin Kolay gelsin