Asp.Net Host Configuration Error
-
mvc 4 proje yi hostta attim bu hatayi aliyorum hostingiciyede ulasamiyom sorun machine.config de midir benden kaynakli bir hatami anlamadim proje de database yok ama mysql kullanmisim gibi takilio host hata detayi asagida sanrim makinada mysql connector kurulu degil yada assemby kaydi yok
Server Error in '/' Application.
Configuration Error
Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.
Parser Error Message: Could not load file or assembly 'MySql.Web, Version=6.7.4.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified.
Source Error:[No relevant source lines]
Source File: machine.config Line: 240
Assembly Load Trace: The following information can be helpful to determine why the assembly 'MySql.Web, Version=6.7.4.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=c5687fc88969c44d' could not be loaded.WRN: Assembly binding logging is turned OFF. To enable assembly bind failure logging, set the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog] (DWORD) to 1. Note: There is some performance penalty associated with assembly bind failure logging. To turn this feature off, remove the registry value [HKLM\Software\Microsoft\Fusion!EnableLog].
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.0.30319.18044
-
webden çok anlamıyorum hocam ama hatadan anladığım kadarıyla dll eksikliği var.. hostun mysql desteklediğine eminsen,
projendeki referansa girip mysql ile ilgili kısmı seçip sağ tıklayıp özellikleri aç, copy local ı true yapıp tekrar derle/publish yap..
-
mysql referansim ,yada db baglantisi yok su an projede defaultconnection string vardi sqlserver onu sildim acaba ondanmi diyecem ama ben makinadan supheliyim mysql destekli gosterip mysql kurmamis sanirim
-
localhost'a atmayı dene istersen orda çalışıyorsa dediğin gibi senden kaynaklanmıyabilir de, bu arada hangi hosting firmasını kullanıyorsun?
-
Ercan bunu yazdı
localhost'a atmayı dene istersen orda çalışıyorsa dediğin gibi senden kaynaklanmıyabilir de, bu arada hangi hosting firmasını kullanıyorsun?
proje ben yazdim hocam localde sorun yok iste bu hostlardan cok cekiyom ben natro
-
Hocam "MySql.Web" ile ilgili dll dosyasının projenin bin klasörü içine taşı, daha sonra referans olarak projenden kaldırıp tekrar referans olarak bin klasöründeki dll'i göster. sonra publish yapıp host'a deploy edip dene.
-
mysql.dll yok hocam proje de , az once konustuk mvc 4 altypasini kurmamistik dedi ,kurduktan sonra bu seferde iss hatalari var duzeltmesini bekliyom dun gece den beri test edemedim projeyi natro alacaklar iyi dusunsun