folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Asp.Net Html E-Posta İçeriğine Değişken Yazdırma

Asp.Net Html E-Posta İçeriğine Değişken Yazdırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

Merhabalar vb.net ile System.Net.Mail.MailMessage ile html mail gönderimi yapıyorum. Bu mail içerinde bir tane link var ve ben bu linke sayfa da oluşan bir değişkeni yazdırmak istiyorum ama birturlu yapamadım

Altta ki gibi birşey ama posta= den sonra sını bır turlu yazdıramadım değişkeni yardımcı olursanız çk sevinirim

body &= "<a href=""http://www.site.com/asd.aspx?posta=""buradaDegiskenOlacak"" 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

sanırım şöyle bir şey yapmak istiyorsun vb.net de

dim PostaAdresi as String = "tahri@tahribat.com

....

....

body &=  "<a href=""http://www.site.com/asd.aspx?posta=" & PostaAdresi

tırnak içine almak zoruna değilsin bu şekilde olur

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

teşekkür ederim üstad oldu ancak yahoo ve mynet de " site.com/asd=adres@mail.com<div aligin=" şeklinde bir url geliyor ne yaptıysam bunu düzeltemedim acaba neden yapar bunu hotmail gmail de sorun yok.

body &= "<a href=""http://www.site.com/asd.aspx?posta=" & PostaAdresi

body &= "<div aligin=""center"">kayıt olmak için tıklayın.</font></a></td>" 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

dim GelenVeri as String =  " site.com/asd=adres@mail.com<div aligin=" olsun

GelenVeri =GelenVeri.Replace("<div aligin=", "")

yaparsan <div aligin= yerine hiç bir şey yazılmayacak.. bu şekilde çözülebilir.. eğer gelen veride <div aligin= yoksa problem yok.. varsa onun yerine hiç bir şey yazılmayacak..

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

maile gidiyor abi bu link mail şablonunda bu problem yahoo ve mynet de yapıyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

demekki o kısıma bir div ekliyor sunucu tarafı.. yani tam olarak ne yapmak istediğini anlamadım ya da bu problem mi teşkil ediyor çözemedim

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

abi şimdi yapmak istediğim şu ben kullanıcıya kayıt olmak için bir mail gönderiyorum o mail adresini yazıyor bir link gidiyor ve tıklayıp kullanıcı kayıt olacagı sayfaya gelıyor burada tekrardan e-posta adresını yazmasın dıye ben 1.sayfa da yazdıgı mail adresini de giden mail şablonuna eklıyorum işte buradan da linkle kayıt sayfasına gıdıyor eleman hazır mail adresı zaten var deyıp querystringe de maıl adresını yazdırıp textboxı otomatık dolduruyorum ama yahoo ve mynet sorun cıkardı

yahoo da kı sorunu alttakı kodla cozdum ancak mynet hala aynı ıstedıgım tek sey gıden maılde kayıt ıcın tıklayın yazısına

sıte.com/asd.aspx=AdamınAdresi linkini vermek bukadar... :( 

body &= "<a href=""http://www.site.com/asd.aspx?posta=" & PostaAdresi

body &= """<div"" ""aligin=""""center"">kayıt olmak için tıklayın.</font></td></a>" 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

:) özelden teamviewer id&pass ve bakayım

Toplam Hit: 1092 Toplam Mesaj: 8