folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Asp.Net İle Açılır Menü Nasıl Yapabilirim

Asp.Net İle Açılır Menü Nasıl Yapabilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nepnesomao
    nepnesomao's avatar
    Erkek

Herkese selam,

hepiburada.com'daki gibi bir kategoriler menüsü yapmaya çalışıyorum ama bir türlü yapamadım. ( Dikey menü )

Bu tip bir menüyü repeater veya herhangi bir .net kontrolü ile nasıl yapabilirim.

Amat Victoria Curam
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

acordion menu diye arat hocam. kategori tablondakileri ekrana yazdırıcaksın o kadar gerisi js nin işi.

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

biraz html,biraz css biraz js  ile haleldersin asp.net lik durum yok

lepusun dedigi gibi accordion menu olarak arattıgında bir dolu örnek cıkar karşına

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Akordiyon efektini FCN ve lepus'un dediği gibi bulup html kısmını doldurmak için repeater componentini kullanabilirsin.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nepnesomao
    nepnesomao's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

Akordiyon efektini FCN ve lepus'un dediği gibi bulup html kısmını doldurmak için repeater componentini kullanabilirsin.

işte hocam bende akordion efektini repeater'a entegre edemiyorum. Benim amacım bu menü efektini .net kontrolleri ile kullanabilmek.

Amat Victoria Curam
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

nepnesomao bunu yazdı:

TeRRoR bunu yazdı:

işte hocam bende akordion efektini repeater'a entegre edemiyorum. Benim amacım bu menü efektini .net kontrolleri ile kullanabilmek.

Onu .net kontrolleri gibi kullanamazsın onun için .net kontrolu yazman gerekli (ücretli component olarak var). Repeater kullanmayı biliyorsan;

eğer herhangi bir akordiyon menu örneğinde içeride menü itemlarını repeater ile doldurarak kullanabilirsin. 

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Buyur güzel kardeşim burada 1 örnek mevcut içerisindeki sql dumpunu (mysql) yükleyerek direk açıp bakabilirsin. http://s2.dosya.tc/server5/cYlsS5/aspnet_accordionmenu_terror.rar.html 

şifresi: tahribat.com 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nepnesomao
    nepnesomao's avatar
    Erkek

dostum sağolasın.

Amat Victoria Curam
Toplam Hit: 3672 Toplam Mesaj: 8