folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Asp.Net Javascript Postback Sorunsalı

Asp.Net Javascript Postback Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Hocalar JQuery Hotkeys Plugin'i kullanıyorum ve Telerik Asp.Net Ajax Componentleri. Şimdi klavyeden basılan tuşu JQuery Hoykeys Plugin ile yakalıyorum ve test amaçlı alert box açtırıyorum. Buraya kadar sorun yok. Ama işlem yapmaya kalkıtığım anda postback gerçekleşiyor ve if(IsPostBack) ile kontrol ettiğimde ilk seferde false ikinci seferde true dönüyor, iki sefer postback oluyor :) Ve bu durum sadece bu function'da oluyor diğerlerinde 1 kere postback oluyor ondada true (olması gerektiği gibi) dönüyor. JS Kodu; function domo() { jQuery(document).bind('keydown', 'Ctrl+a', function (evt) { var listview = $find("<%=RadListView1.ClientID %>"); if (listItemIndex == undefined) { alert("Manuel olarak çevireceğiniz segmenti seçmelisiniz."); } else { var nextItemIndex = listItemIndex - 1; if (nextItemIndex >= 0) { listview.updateItem(listItemIndex); listview.editItem(nextItemIndex); } } return false; }); } jQuery(document).ready(domo);

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hoca yazdığından hiçbişi anlamadım biraz daha açabilir misin tam olarak ne yapmak istediğini fln

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neron
    neron's avatar
    Erkek

jquery versiyonundan ve tarayıcıdan diyolar genel olarak.

http://code.google.com/p/js-hotkeys/issues/detail?id=78

http://forum.jquery.com/topic/problem-with-bind-keydown-in-jquery-1-4-2

minified versiyonda düzgün çalışıyomuş.

zaten bu jquerynin suyu çıktı hacı ben sevmiyom :)

No Pasaran...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    jqeury ile bir işlem yaptığımda opera'da 1 kere postback oluyor ama Internet Explorerda 2 kere oluyor. Birde şu java'da anlamadığım şey normalde postback olmaması gerekmiyormu? Mesela bir javascript çalıştığında sayfadaki scroll başa çıkıyor, bunu engellicez?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 1361 Toplam Mesaj: 4