Asp.Net Mvc 5 Connection String
-
Projeyi tamamladım, myasp.netten iki aylık ücretsiz deneme hesabı açtım atayım diye, connection stringi bir türlü ayarlayamadım, neyi yanlış yapıyorum acaba?
<add
name="veritabaniEntities"
providerName="System.Data.EntityClient"
connectionString="metadata=res://*/Models.vtModel.csdl|res://*/Models.vtModel.ssdl|res://*/Models.vtModel.msl;provider=System.Data.SqlClient;provider connection string="data source=hede.myASP.NET;Initial Catalog=bilmemne;integrated security=False;User Id=KULLANICIADI;Password=ŞİFRE;MultipleActiveResultSets=True;App=EntityFramework""
/>
-
hocam bunu bu şekilde yazmak yerine aldığın hata kodunu yazarsan ona göre yorumlasın bilen arkadaşlar.
uzak sunucu mu yanıt vermiyor, şifremi yanlış diye hata veriyor onu görmeden nasıl yanıtlasın millet
-
Onu yazmayı unutmuşum, gerçi bir hata kodu dönmüyor error.cshtml'i basıyor ekrana. (Default olarak "Error. An error occurred while processing your request." yazan shared layout)
-
upupup haala çözebilmiş değilim.
-
Hocam stringi sen mi oluşturuyon yav,
solition sağ tık add new item sql server filan yapmıyor musun ?
-
zeybekustasi bunu yazdı
Hocam stringi sen mi oluşturuyon yav,
solition sağ tık add new item sql server filan yapmıyor musun ?
Localde sıkıntı yok visual studio hallediyor ama canlıya hiç proje atmadım, myasp.netten 2 aylık ücretsiz deneme hesabı açtım, hesapta connection string olarak şunu kullan diyor ama olmadı, msdnden falan baktım beceremedim. Bütlere çalıştığım için saçma sapan saatlerce araştırmak yerine burda bilen vardır diye konu açtım. Yardım eden çıkmazsa mecbur araştırıcam :D
-
Hallettim.