ASP.NET MVC İçin Hosting
-
Merhaba hocalar güzel.net.tr den hosting aldımi fakat MVC'yi desteklemediklerini söylediler. Benim bildiğim MVC için bi bileşene ihtiyaç yok .NET Framework 4.0 olsun yeter ama sorun çıkardı orda da bana ucuz yollu hatta mümkünse beleş MVC destekli windows hosting önerisi lazım..
-
Böyle durumlar için kesinlikle natroyu tavsiye ederim
-
Mvc için turhost'tan satın alabilirsin, normale göre biraz daha pahalıdır ama server'ları uçak gibi adamların.
-
Azure dan hesap aç ücretsiz kullan, daha iyisi yok.
-
Projeyi derlerken referansları kontrol et, büyük ihtimal derlemede MVC dahil etmiyordur. Bir de web.config ayarlarını gözden geçirmek zorundasın stackoverflow 'da arama yapar yada soru sorarsan daha hızlı çözüme ulaşırsın.
-
Fuzulli bunu yazdı
Projeyi derlerken referansları kontrol et, büyük ihtimal derlemede MVC dahil etmiyordur. Bir de web.config ayarlarını gözden geçirmek zorundasın stackoverflow 'da arama yapar yada soru sorarsan daha hızlı çözüme ulaşırsın.
hocam özellikle dahil ettim MVC .dll lerini ticket açtım dediler desteklemiyor, dedim .dll dosyaları vs. var plesk panel desteklemiyor dediler, en iyisi trampfdnin dediği gibi azure hesabı açmak..
-
natrodan acıyım hocam ıstersen wındows hostıng az bişey atarsn paypaldan
-
ben de azure diyorum da, mvc için gerekli bileşenler nedir yahu?