folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Asp.Net Sql İle İlgili Birkaç Soru

Asp.Net Sql İle İlgili Birkaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uz-i
    uz-i's avatar
    Erkek
    simdi arkadaslar ben asp.net ögrenmeye calıoşıyorum  vs 2008 ile ama sql veri tabanı nasıl oluşturuluyor ve baglantıları nasıl oluyor bana bu konularda yardım edebilirmisiniz

cnc prog. ugs nx solid autocad [IMG]http://img66.imageshack.us/img66/3489/adslnahalirsin5ry6in5ci4md.gif[/IMG]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mysql & Mssql bilgin var mı ? SQL kavramını,ne oldugunu,nasıl kullanılacagını iyice ögren...

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

hocam asp bilgileri istiosan veriim ama net bilgim yok başlıkta asp yazıo onun için dedim

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam .net de en çok kullanılan yapılar

ado.net , linq ve entity framework bunlardan birini öğrenebilirsin

bence ado.net öğren ama kullanma çünkü aşırı zaman kaybı yaptırıyor insana

linq öğren ve kullan (türkçe kaynak var mı bilmiyor , ingilizce e-book atarım istersen)

entity framework öğrenirsen bi iş yerine girdiğinde çok rahat edersin, zaten entity framework ile linq sorguları çok benzer o yüzden sen şimdi

önce ado.net öğren mantığı kavra ardından linq öğren ve linq kullan , isteğe bağlı entity framework kas :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
Toplam Hit: 1789 Toplam Mesaj: 4