ASP.NET Ve IIS
-
Selam Arkadaşlar, benim şöyle bir sorunum var;
ASP.NET kullanarak bir web sitesi yaptım. Bu siteyi IIS'den yani localhost'dan çalıştırıyorum. Ama bu siteye başka bir bilgisayardan da bağlanıp bakmam lazım. Yani başka bir bilgisayar benim bilgisayarıma bağlanıp localhst'dan siteye bakacak.
Modem'den 80 portunu açtım ve IP adresimi yazarak bağlandım. Ama IIS'in içinde olan izinler ile alakalı olacak heralde, site açılırken kullanıcı adı ve şifre istiyor. Bu olayı nasıl kaldırabilirim. Siteye şu şekilde bağlanıyorum.
Browser'a : "http://88.616.54.21/default.aspx"
IP adresnini kafadan attım. Bu şekilde yazınca bağlanması lazım. Yardım edebilecek olan çok sevinirim. Acil bulmam lazım çünkü... Teşekkürler!
-
bax simdi o browserlede alakali ola bilir. mesele bende senin gibi bir sey yapmistim internet explorerde bir problem cikarmadi ama firefoxdn girince sifre istiyordu...
... senin yaptigini ben yapmitim ve olmustu.. ama benim ip staticti yani oyle...
sen bir Internet explorerle denesene
-
bikerem öncekle zaten 80 numerolu portun açıktır yoksa internete bağlanamazsın bunun sebebi ip adresini modeme yönlendirmemiş olman ip adresinide editle ordan :D modem şşifrendir o sorduu gir görürsün D:
-
teamviewerı kurup dışarıdan rahatça bağlanabilirsin kendi bilgisayarına..
-
demin farkli bişi yazmisim :D sen çalistrcan sandm :) windows un default firewall ini kapat ve antivirüsün firewallın ne varsa kapa :D sonra projenin bulunduğu klasöre sağ tıklayip Security ayarları vardır yada özellikler de çıkar inetpub klasörünün içindeki klasörne tıklayip oraya full izin ver .. okadar :D
-
hoca teamviewer la ne alakası var.. adam kendi bilgisayarına bağlanarak direk siteyi açtıracak..
-
Teamviewer programını bende biliyorum ama programla tam randıman alınmıyor. Sadece local'deki siteyi çalıştırmak istiyorum zaten.
Firefox ile değil zaten IE ile deniyorum yine olmuyor. Ayrıca dediklerinizin hepsini yaptım ama yine bağlanamadım.
Ayrıca bir sorum daha olcak. Acaba kendi bilgisayarımdan nasıl denetleyebilirm dışarıdan birinin bana bağlanıp bağlanamdığını. Bildiğim bir site var, IP adresini yazıp o deniyor ama oradan da virüs bulaştı, daha sağlam bir yer varsa söylerseniz iyi olur.
-
Deerfield şirketinin sunduğu bir program var Adi Dns2go
lokal sunucunu ordan aldiğin bi domain e yönlendiriyo program açıken connect dediğinde Dns in otomatikmen ip ye yönleniyo
www.deerfield.com