Asp.Net Web.Config Hatası [Yardım]
-
Müridler visual studio 2008 de web sitesi yaptım as.net destekli servera attm fakat web.config hatası veriyor.
hatayı görmek için muraticaret.brinkster.netwebconfig dosyası : http://www23.zippyshare.com/v/97703566/file.html
hatayı çözebilecek müridler varsa forumdan veya pm yoluyla benimle iletişime geçerse sevinirim delirmek üzereyim.
yapabilecek varsa pm den panel sifresini verebilirim.teşekkür ederim.. -
Oradan hatayı nasıl çözebileceğini anlayamazsın. Site hata verince kodların görünmesin diye böyle bir koruma var. O hata sayfası değil yani. Hatayı görebilmen için;
Web.Config dosyandaki
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>satırlarının yerine
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>satırlarını yaz ve hatayı gör. İşim var daha cevap veremeyeceğim, konuyu zıplatmış oldum =)
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------Oradan hatayı nasıl çözebileceğini anlayamazsın. Site hata verince kodların görünmesin diye böyle bir koruma var. O hata sayfası değil yani. Hatayı görebilmen için;
Web.Config dosyandaki
satırlarının yerine
satırlarını yaz ve hatayı gör. İşim var daha cevap veremeyeceğim, konuyu zıplatmış oldum =)
-----------------------------kanki bi işin olmasa şaşarım zaten :) dunde oyun oynucam die bırakıp gittin beni :(