Asp.Net(Belkide Javascript) İle Element Nasıl Çağrılır??
-
<button type="button" class="btn btn-success mb-control" data-box="#message-box-success">Success</button>
bu sekılde bir butonum var ve sayfanın asagısındada id si message-box-success olan bi element var butona basınca yeşil renkli message box cıkıyor ben asp buton ile bunu cagırmak istiyorum asp button un olay kısmına bir if yazmak istiyorum.
if(.......)
{
// message-box-succes isimli element sanki html button a basılmıs gbi ekranda gözüksün..
}
bunu nasıl yapabılırım yardımcı olursanız sevinirim.
-
js tarafında istedigini yazıp code behindda bu şekilde çağırabilirsin.
JavaScriptRun(this.Page, "javascriptmethodun()");
public static void JavaScriptRun(Page m_Page, string m_JavaScriptCode)
{
ScriptManager.RegisterStartupScript(m_Page, m_Page.GetType(), Guid.NewGuid().ToString(), m_JavaScriptCode, true);
}
FCN tarafından 05/Oca/15 14:04 tarihinde düzenlenmiştir -
sayfama ajax extensions kısmından script manager eklemem gerekiyor deilmi hocam öncelikli olarak ?
js kısmında $("#elementadi").fadein(); yazarsam bu seferde message box hıc kapanmıyor sayfada hıcbırseye basılmıyor.
-
Hocam dediğin şekilde yaptım oldu.Ancak ufak bi problem var messagebox acılınca kapanmıo normalde close dıyınce kapanması lazım
js de sunu yazdım
//
function mesaj() {
$('#message-box-success').fadeIn();
}
// ]]>
fadein deılde baska bısey mı yazmam lazım acaba??? Ama yinede çok yardımcı oldun saolasın.
edit : resim http://i.hizliresim.com/LYyPEj.png
Hannibal_King tarafından 05/Oca/15 14:23 tarihinde düzenlenmiştir -
js ve css tarafını görmeden bişi diyememde fadein ile çağırıosan bide fadeout dene belki yer :)
-
$('#message-box-success').fadeIn();
$('#message-box-success').delay(5000).fadeOut();
mesajı gösterip sonra gizleme yoluyla hallettim tekrardan teşekkür ederim hocam.
http://i.hizliresim.com/LYyPEj.png
burdaki close buttonunu asp:button seklınde yaparsak tıklanabiliyor.O zaman fadeOut() yazmamıza gerek kalmıyor.Aynı problemi yaşayan başkası olursa pm le yada konu acarsa en baştanda ayrıntılı anlatırım yeni başlayan arkadaşlar için.
Hannibal_King tarafından 05/Oca/15 14:51 tarihinde düzenlenmiştir