folder Tahribat.com Forumları
linefolder C#, Asp.Net, .Net Core
linefolder Asp.Net'da Postgresql Kullanımı

Asp.Net'da Postgresql Kullanımı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Bilgisayarıma PostgreSQL kurdum pgAdmin ile çok güzel biçimde yönetebiliyorum. http://npgsql.projects.postgresql.org adresinden Npgsql2.0.11-bin-ms.net4.0.zip 'ı indirdim. Npgsql.dll 'i projeme Add Referance diyerek ekledim. Codebehind'e namespace olarakda ekledim. Aşağıdaki sorgu sorunsuz şekilde çalışıyor ama Breakpoint koyduğumda başlıyor saçmalamaya. No Source Avaible hatası verip aşağıdaki çıktığı veriyor Visual Studio. Sorun neden kaynaklanmaktadır anlayamadım? Locating source for 'C:\projects\Npgsql2\src\Npgsql\NpgsqlConnection.cs'. Checksum: MD5 {b6 e5 7d 3f 38 2f 6f 7 3 77 b5 7e 66 2 50 b7} The file 'C:\projects\Npgsql2\src\Npgsql\NpgsqlConnection.cs' does not exist. Looking in script documents for 'C:\projects\Npgsql2\src\Npgsql\NpgsqlConnection.cs'... Looking in the projects for 'C:\projects\Npgsql2\src\Npgsql\NpgsqlConnection.cs'. The file was not found in a project. Looking in directory 'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\crt\src\'... Looking in directory 'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\atlmfc\src\mfc\'... Looking in directory 'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\atlmfc\src\atl\'... Looking in directory 'C:\Program Files (x86)\Microsoft Visual Studio 10.0\VC\atlmfc\include\'... The debugger will ask the user to find the file: C:\projects\Npgsql2\src\Npgsql\NpgsqlConnection.cs. The user pressed Cancel in the Find Source dialog. The debug source files settings for the active solution have been modified so that the debugger will not ask the user to find the file: C:\projects\Npgsql2\src\Npgsql\NpgsqlConnection.cs. The debugger could not locate the source file 'C:\projects\Npgsql2\src\Npgsql\NpgsqlConnection.cs'.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Çözdüm sorunu. Aslında sorun değilmiş benim atladığım birşeymiş. Dll ile birlikte pdb dosyasıda import olduğu için otomatik olarak Program Debug Database işini yapıp dll'in sourcesine gidiyordu. Ama bende source dosyaları olmadığı için hata veriyordu. pdb'yi sildim düzeldi aklınızda bulunsun.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
Toplam Hit: 1421 Toplam Mesaj: 2