Asp.Net'de Word Kullanma
-
Asp.net'de Word kullanıyorum. Localde sorun yok word dökümanı oluşturup düzenleyip kaydede biliyorum. Ancak publish sonrası server'a taşıdığımda (Win 2k8 IIS7) aşağıdaki hatayı alıyorum. İnternette arama yaptım. DCOM'dan Word'e yetki verdim. Hatta en sonunda Everyone 'a bile full yetki verdim ancak aşağıdaki hatayı almaktayım. Atladığım kısım neresi olabilir acaba? Hata: Exception Details: System.Runtime.InteropServices.COMException: There is insufficient memory. Save the document now. (C:\inetpub\...\Dökümantasyon_pre.doc)
-
Üstad çözüm için cevap gelmezse birkaç gün sonra bir şeyler yazacağım ama son açtığın asp.net konuları gerçekten kaliteli, elindeki projeyi çok merak ediyorum :)
-
wking bunu yazdı:
-----------------------------Üstad çözüm için cevap gelmezse birkaç gün sonra bir şeyler yazacağım ama son açtığın asp.net konuları gerçekten kaliteli, elindeki projeyi çok merak ediyorum :)
-----------------------------
Kişisel bloğumda yaşadığım ve bulduğum sorunların çözümlerini filan sürekli yazıyorum. Buraya açtığım başlıklardada bulduğum çözümleri yazıyorum. Proje içinde onlarca farklı felaket mevcut. Word kısmı ayrı kastırıyor şimdi. Yaptığım araştırmada, Word'u çalıştırmak için DCOM'dan izin vermek gerekiyor diyorlar. Google daki makalelerde anlatılanları yaptım bir değişme olmadı, sonra kaptırdım tüm kullanıcılara yetki verdim filan :) Memory sıkıntısı olabilir demişti birisi boş dökümanı upload ettim aynı sorun var, Windows 7(kendi makinamdaki) IIS'e kurdum attım sıkıntı çıkmadı. -
ulan localdede aynı hatayı verdi. belkide IIS'in memory limitleri ile ilgili filan galiba.
-
Çözüm: Now it works. After changing from Microsoft.Office 11.0 Object Library with Microsoft.Office 10.0 Object Library I got the above error. Then,start>run>dcomcng. Clicking the Microsoft Word Document , in the Identity I changed the user to "interactive user". Bu şekilde çözdüm ancak ortaya nasıl bir güvenlik açığı çıkar çıkmazı ayrıca tartışmak gerekecek gibi :)
Toplam Hit: 1116 Toplam Mesaj: 5