folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder Asp.Nette Konfigürasyon Hatası (Web.Config Dosyasında .Net Framework Yüzünden)

Asp.Nette Konfigürasyon Hatası (Web.Config Dosyasında .Net Framework Yüzünden)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek

Tam olarak anlayamadım ama sanırım net framework 3 istiyor gibime geldi.Birde siz bakın;

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Server Error in '/' Application.

Configuration Error

Description: An error occurred during the processing of a configuration file required to service this request. Please review the specific error details below and modify your configuration file appropriately.

Parser Error Message: Could not load file or assembly 'System.ServiceModel, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089' or one of its dependencies. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor. (D:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Config\web.config line 264)

Source Error:

Line 262:            <add name="Profile" type="System.Web.Profile.ProfileModule" />
    Line 263: <add name="ErrorHandlerModule" type="System.Web.Mobile.ErrorHandlerModule, System.Web.Mobile, Version=2.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a" />
    Line 264: <add name="ServiceModel" type="System.ServiceModel.Activation.HttpModule, System.ServiceModel, Version=3.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089" />
    Line 265: </httpModules>
    Line 266:

Source File: D:\WINDOWS\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Config\web.config    Line: 264

Version Information: Microsoft .NET Framework Version:2.0.50727.42; ASP.NET Version:2.0.50727.42

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sorun nedir tam olarak?Çözüm nedir tam olarak?  :) 

Söz gümüşse, altın paradır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Web Matrix kullanıyorum,onun sunucusu veriyo bu hatayı sayfa açmaya çalışınca.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    Bilen yokmuu?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    hazır bir kodmu indirdin eğer hazır bir kodsa verirmisin ? tam hatayı burdan anlamadımda

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ravage
    Ravage's avatar
    Erkek

hoca webmatrix beles o yüzden binlerce hata veriyor örn. kurarken hata veriyor sonradan bişiler yapıyorsun yallediyorsun flan fian yani vs.net kur en iisi ok?

Buralar bizden sorulur... Ravage@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    Evet oda var :) aynı zamanda netten Vs uyumlu web developerıda indirebilirsin yada boşver toptan developerı indir:d

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ---RudeboY---
    ---RudeboY---'s avatar
    Erkek
    web developer beta vardı 2006 ama your beta has bilmemne diodu bende sildim geçen gün.vs.net olsa yükliycem,kotada doldu.bi ara gidip dvdyi alıcamda şu sıralar evden çıkıp bu sıcakta otobüste 2 saat geçirmek zor geliyor :D hazır kod fln değil,kendim kasmaya başladım,yavaş yavaş üyelik kısmıydı fln filan forum sistemi tarzı bişey geliştirmeyi planlıyom bikaç yılda :D web matrixin başta verdiği hata dil yüzünden; Tr desteklemediği için dili ingilizceye ayarlayıp çalıştırıyom,ondan sonra Trye dönüp kodlamaya geçiyom(yani açmadan önce dili ing. yapmak yetiyo) net framework 3 kuruyodum bilgisayara bi yerde kesilmişti kurulum,öyle duruyodu,onu kaldırdım dün,belkide oyüzden olmuştur diye net famework 3 yüklüyom şimdi.

Toplam Hit: 2032 Toplam Mesaj: 7