Asports.Com.Tr Paranın Üstüne Yattılar
-
Bu siteden sakın bişey almayın para iadesi yapmıyorlar bayağa yatıyorlar üstüne:)
Geçen sipariş verdim elimizde kalmadı dediler iptal ettiler ama 1 haftadan fazla oldu hesaba hala para geri gelmedi,şimdi bankaya mail attım ona göre yarın tüketici hakem heyetine gidicem onlar bi yolunu gösterirler.
Üzüldüğüm nokta siteyi de burdan öğrendim bi kaç mürid sağlam site deyince bok yedik aldık,alamamışız meğer:)
-
bazen banka totoş luk yapıyo gold dan para iadesi aldım 2 hafta sonra hesaba geçirdi totoş yapı kredi
-
ben de o tarz bir kazığı kulturtv de yemiştim, kkitapların çoğu gelmedi, para iadesi yerine yeni kitap alın dediler, yok para iadesi dedim.. her gün arıyorsn bi
bhaneyle kapatıyorlar teelefonu, bugün yarın derken 1 ay uğraştım yatırmadılar. sonra yurtdışına çıkmak zornda kaldım ilgilenemedim.. aradan 2 ay daha geçti ve
mail geldi, paranız yattı diye.. zaten aldığım kitaplarda çok geç gelmişti.. böyle şeyler oluyor tabii, şerefsiz insanlar çok.
geçmş olsun ve uyarı için sağol. ama siteyi açamadım.. yanlış mı adres?
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------ben de o tarz bir kazığı kulturtv de yemiştim, kkitapların çoğu gelmedi, para iadesi yerine yeni kitap alın dediler, yok para iadesi dedim.. her gün arıyorsn bi
bhaneyle kapatıyorlar teelefonu, bugün yarın derken 1 ay uğraştım yatırmadılar. sonra yurtdışına çıkmak zornda kaldım ilgilenemedim.. aradan 2 ay daha geçti ve
mail geldi, paranız yattı diye.. zaten aldığım kitaplarda çok geç gelmişti.. böyle şeyler oluyor tabii, şerefsiz insanlar çok.
-----------------------------sanılım bu
-
unbalanced bunu yazdı:
-----------------------------ben de o tarz bir kazığı kulturtv de yemiştim, kkitapların çoğu gelmedi, para iadesi yerine yeni kitap alın dediler, yok para iadesi dedim.. her gün arıyorsn bi
-----------------------------.tr'yi unutmuşum sağol hacı uyardığın için
-
Hangi banka hocam ?
-
plastner bunu yazdı:
-----------------------------Hangi banka hocam ?
-----------------------------Türkiye İş bankası hacı
-
Ödemeyi hangi yöntemle yaptın? Kredi kartı mı, havale eft mi?
-
whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Ödemeyi hangi yöntemle yaptın? Kredi kartı mı, havale eft mi?
-----------------------------Kredi kartı