Aspx Ve/Ya İphone Bilen Ve Freelance Çalışacak Müritler Arıyoruz
-
selamlar,
yeni bi projeye başlıyoruz. vakit sıkıntımızdan dolayı freelance çalışacak yazılımcı arkadaşlar aramaktayız.
şuanda dizaynlar yapılıyor. bi TFS server kiralayacağız.
sıkıntı vb.. durumunda rahatlıkla yardım isteyebileceğiniz, yanlış bi mimari gördüğünde kavga çıkartabilecek işi bilen insanlarla çalışmak isteyen arkadaşların cvlerini ya da yaptığınız işlerden bir kaç örnek bekliyorum. projeye hangi saatler arasında vakit ayırabileceğinizi de belirtirseniz iyi olur.
ücret tekliflerimiz/teklifleriniz, dizaynlar bittikten sonra ki ekranlarda size verilecek tasklere göre belirlenecektir. tamamını bir kişinin yapmasını beklemektense parçalara ayıracağız.
-
burasını ayırdım
-
up
-
Ev arkadaşım freelance aranıyor, bir haber edeyim.
Tahribattaki profili: http://www.tahribat.com/Murit-kriptontr/
**asp.net kısmı için
wasd tarafından 13/Eki/14 18:21 tarihinde düzenlenmiştir -
projen ne? en son projem c de database manager system yazmak idi. hangi dilde istiyorsun c# vb.net? mcv mi yoksa asp form mu kodlatacaksın? detaylar attack detaylar :D
-
iPhone bilen nasıl oluyor orayı anlamadım ?
-
konu başlığındaki çelışki beni konuya çekti mahsusmu yazdın onu :)
pm ile dönüş yaparsanız. asp.net ve veritabanı mimarisi konusunda yardımcı olabilirim.
-
Iphone kullanmayi bilen mi ariyorsun programlamayimi celiskili.
-
crafty bunu yazdı
projen ne? en son projem c de database manager system yazmak idi. hangi dilde istiyorsun c# vb.net? mcv mi yoksa asp form mu kodlatacaksın? detaylar attack detaylar :D
hocam bildiğimiz eski tip aspx web form. eğer çoğunluk mvc ise o tarafa da dönebiliriz. küçük detaylar bunlar :) proje ortaya çıksında bi...
ekran tasarımları çıktıktan sonra "database bu, bağlantılar bu, bu da form dizaynı" denilecek. aşırı detayı henüz ben de bilmiyorum. arkadaşlar böyle böyle bi projemiz var yazar mısın dediler. yazmaya vaktim yok ama isterseniz bi ekip toplar ve organize ederim dedim. olay bu yani.
rakkoc bunu yazdıIphone kullanmayi bilen mi ariyorsun programlamayimi celiskili.
başlığı değiştiremiyorum. Kastedilen: "ios programlama bilen", "objective-c bilen".
-
up.