folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Asrock 1333Glan 945Gc Drıver

Asrock 1333Glan 945Gc Drıver

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek

slm beyler ASROCK 1333GLAN 945GC  die gigabye ana kartı nın drıverlerini arıyorum  ana kart resimdekinin aynısı ama  gigabyt kendi sitesinde resimdekine uyan drıver yok :(   sabahtan beri arıyorum deli oldum 

bi sitede ana kartın ozellikleri bu oldugunu soyluyor ama hiç bi yerde drıveri yok

1333GLAN

LGA 775 for Intel® Dual Core Core™ 2 Extreme / Core™ 2 Duo / Pentium® D / Pentium® Dual Core / Pentium® 4 / Celeron® / Celeron® D - Compatible with all FSB1333*/1066/800/533MHz CPUs except Quad Core

2x DDR2 667/533 Dual channel

elinde aynı anakart olan yada drıverini bilen varmı deli olcam sabaha kadar bitirmem lazım :(

onekine?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

reklam vermek gibi olmasın ..ama bi ara driver sorunumu .. buradan halletmistim ..belki yardımı dokunur..

site adına aldanma :)

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    hacı ilgin için saolda o site laptop üzerine

onekine?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tekuna
    tekuna's avatar
    Erkek

buradakilerini bir dene mutlaka uymasi lazim...

http://www.asrock.com/support/download.asp?Model=1333

Türk Genci; Devrimlerin ve Cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    volkan
    volkan's avatar
    Erkek
    hacı saolda bunlarda olmuyorya sadece ses suruculeri tutuyor modeller aynı ama heryerde 666 var ben 667 arıyorum :(

onekine?
Toplam Hit: 838 Toplam Mesaj: 5