folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Assasin"S Creed Açılma Hatası

Assasin"S Creed Açılma Hatası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

hocalar oyunu iyi hoş yüklüyoz sonra açmaya calıstıgımızda son versiyonu (v1.02) update ediyor ama ardından hiç bi tepki vermiyor :| tekrar acmaya calıstıımda bi süre bekliyor sonra yine hiçbişey olmamıs gibi :| crack yapınca falanda durum aynı ne olabilir hatası crackte falanmı sorun var :|

Amphetamine Logic.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

Eger oyunun introsundan sonra windows a dönüyorsa DX10 Veya Dx9 la acmayi dene oyunun klasörlerinde var.Benim kart dx10 desteklemesine ragmen acmadi.Dx9 da actim.

Nullum crimen sine lege
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

yok hoca introya dahi giremedim oyuna hiç girmiyor :| tıkladıgımda önce update yapıyor sonra acmıyor.crack dosyasında iki dene dosya var ikisinide kopyaladım tepki yok :| bendeki cracklerdemi hata var acep :|

Amphetamine Logic.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

www.gamecopyworld.com bakabilirsin her türlü patch'e uygun crack,cheat,trainer vs... var,güvenilir bir site yıllardır kullanıyorum.Acilmamasinin sebebi ya sistemin kaldırmıyor.Ya elindeki crack sürüme uygun degil yada elindeki kopya bozuk olabilir.

Nullum crimen sine lege
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hacı oyunu son versiyona güncelle ve uygun versiyonun crackini bul. Eski sürümlerde oyun bayağı kasıyor. Patch ile gözle görülür performans artışı var. Ama ben sevmedim iki günde sildim o ayrı :)

λ
Toplam Hit: 1094 Toplam Mesaj: 5