Assasin"S Creed Açılma Hatası
-
hocalar oyunu iyi hoş yüklüyoz sonra açmaya calıstıgımızda son versiyonu (v1.02) update ediyor ama ardından hiç bi tepki vermiyor :| tekrar acmaya calıstıımda bi süre bekliyor sonra yine hiçbişey olmamıs gibi :| crack yapınca falanda durum aynı ne olabilir hatası crackte falanmı sorun var :|
-
Eger oyunun introsundan sonra windows a dönüyorsa DX10 Veya Dx9 la acmayi dene oyunun klasörlerinde var.Benim kart dx10 desteklemesine ragmen acmadi.Dx9 da actim.
-
yok hoca introya dahi giremedim oyuna hiç girmiyor :| tıkladıgımda önce update yapıyor sonra acmıyor.crack dosyasında iki dene dosya var ikisinide kopyaladım tepki yok :| bendeki cracklerdemi hata var acep :|
-
www.gamecopyworld.com bakabilirsin her türlü patch'e uygun crack,cheat,trainer vs... var,güvenilir bir site yıllardır kullanıyorum.Acilmamasinin sebebi ya sistemin kaldırmıyor.Ya elindeki crack sürüme uygun degil yada elindeki kopya bozuk olabilir.
-
Hacı oyunu son versiyona güncelle ve uygun versiyonun crackini bul. Eski sürümlerde oyun bayağı kasıyor. Patch ile gözle görülür performans artışı var. Ama ben sevmedim iki günde sildim o ayrı :)