Assassin's Creed 1'De Sorun Yaşıyorum
-
Assassin's Creed 1 var pcmde oynuyodum dün bu yaşlı amca bi yere git dedi atladım ata gittim neyse bi kapıdan geçiyorum ekran uzaklaşıyo tam o mavi ekran geliyo oyun takılıp atıyo , bikaç arkadaşa sordum patch var dediler indirdim oda versiyon hatası tarzı bişey veriyo kurulmuyo çözümünü bilen varmıdır?
-
Muhtemelen "crack" dosyan bozuk. Orijinal .exe dosyası olmadan da yama kuramazsın.
-
Aynı sorun bende de vardı. Ne yaptıysam çözemedim. En son arkadaşın kasayı aldım , oyunu bitirip geri verdim :))
-
aynısı bendede olmuştu kapıdan geçer geçmez oyun kapanıyordu uğraşmak istememiştim ve orada kalmıştı oyun eğer çözümü bulduğunda söylede bizde yapak
-
çözümü yok mu bunun ya :|
-
hocam eğer doğru anladıysam ben jerusalem kentine girerken sorun yaşıyorsun. oyunun internete düşen ilk rip'inde böyle bir sorun vardı 1 ay bekledim düzgünü çıksın diye ve sorunsuz ripi çıktı. eminimki patchi vardır hocam bi google da assassins creed 1 jarusalem fix diye arat çıkar muhtemelen. yoksada düzgün rip i bulup indirmen lazım.
-
2 yi oyna salla 1 i arkadaşım.Farklı bir bakış olsun diye.! de bende sorun yaşadım.Grafikler kayboluyodu.Uğraşmadım 2 bekledim bitirdim mutluyum a.q =)
-
baktım rusçaya çevirip öyle geçiyomuşun o bölümü neyse gta4le 2sini alcam zaten onlara sarıyım :D
-
bu oyunu bitirene kadar az çile çekmedim arkadaş.
adam gibi save etmiyor, zırt pırt hata veriyor, bölümler sürekli tekrar ediyor.
yol yakınken bırakın sonunun videosunu falan izleyin.
-
Assassins Creed 1 kadar dandik, Assassins Creed 2 kadar güzel oyun görmedim. Ben AC1'e katlanamayıp bir kısmını oynayıp bıraktım. Senaryosunu okuyup sonunu Youtube'dan izledim. Sonra da 2 ye devam ettim. 1. de full görevler tekrar ediyor. Taş toprak ortamı sarmadı. Optimizasyon da rezalet. Salla gitsin zaten.