folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Assassins Creed 2 Crack Sorunu

Assassins Creed 2 Crack Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

sa müritler assassins creed2 skındrow u indirdim içiden crack i vardı denileni yaptım ama launcher update geliyo doluyo kapanıyo öyle kalıyo bir ilerleme yok ne yapmam lazım bir türlü geçemedim

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Oyunu kur.
    Update et oyunu..
    Skıdrow crack'i ubisoft game launcher'ın içine at..

Bu kadar.

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

diyecegimi demiş :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

Nurky bunu yazdı:
    -----------------------------

Oyunu kur.
    Update et oyunu..
    Skıdrow crack'i ubisoft game launcher'ın içine at..

Bu kadar.

yaptım fakat hata veriyor ubisoftgamelauncher giriş noktası bulunamadı

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ubinin içine atmadın belki ..önce update sonra crackı ubi nin içine atacaksın assasine değil..ubisoft a giriyorsun sonra assas ve ubisoft olacak ordan ubiye girip atıyorsun crack i

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

ubinin içine atmadın belki ..önce update sonra crackı ubi nin içine atacaksın assasine değil..ubisoft a giriyorsun sonra assas ve ubisoft olacak ordan ubiye girip atıyorsun crack i

tamam işte öyle yaptım

edit hata tam olarak Exception Processing Message c0000139 Parameters.... die gidiyor regeddit e gir yok oradna oraya yok oradna oraya orada 0 ise 2 yaptım hata gitti ama oyun açılmyıor

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

uzaktan bilemedim..bnde bi yerden almıstım cd yi kuramadım cunku abuk subuk bi kurum verdi..cack kurulan bi oyun ilk defa görmüştüm..sonra gittim adamda yapamadı..eski cd imiş.yeni cd verdi yeni cd nin sistemi daha farklıydı..adama kurdurdum.sende böle bişi yaptırabilirsin..gece oynamak istiyorum diyorsan aklıma geleni söleyim hataı google de arat..bazen calıstırabiliorm googleden bulup

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

uzaktan bilemedim..bnde bi yerden almıstım cd yi kuramadım cunku abuk subuk bi kurum verdi..cack kurulan bi oyun ilk defa görmüştüm..sonra gittim adamda yapamadı..eski cd imiş.yeni cd verdi yeni cd nin sistemi daha farklıydı..adama kurdurdum.sende böle bişi yaptırabilirsin..gece oynamak istiyorum diyorsan aklıma geleni söleyim hataı google de arat..bazen calıstırabiliorm googleden bulup

hocam arattırdım ama yok işte ne çözüm var ne bir yol

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

dedigim gibi aldıgın yere git dostm :D bendeki dizüstüydü götürdüm kurdu adam orda :D bide salak bunda calısmaz bu fln dedi tıkır tıkır calısıor biraz kasıor ama neyse..bnde yok abi zaten bunda oynamayacam baska bilge kurcam dedim :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:

dedigim gibi aldıgın yere git dostm :D bendeki dizüstüydü götürdüm kurdu adam orda :D bide salak bunda calısmaz bu fln dedi tıkır tıkır calısıor biraz kasıor ama neyse..bnde yok abi zaten bunda oynamayacam baska bilge kurcam dedim :D

netten indirdim hocam :D

Toplam Hit: 10820 Toplam Mesaj: 10