Assassins Creed 2 Crack Sorunu
-
sa müritler assassins creed2 skındrow u indirdim içiden crack i vardı denileni yaptım ama launcher update geliyo doluyo kapanıyo öyle kalıyo bir ilerleme yok ne yapmam lazım bir türlü geçemedim
-
Oyunu kur.
Update et oyunu..
Skıdrow crack'i ubisoft game launcher'ın içine at..Bu kadar.
-
diyecegimi demiş :D
-
Nurky bunu yazdı:
-----------------------------
Oyunu kur.
Update et oyunu..
Skıdrow crack'i ubisoft game launcher'ın içine at..Bu kadar.
-----------------------------yaptım fakat hata veriyor ubisoftgamelauncher giriş noktası bulunamadı
-
ubinin içine atmadın belki ..önce update sonra crackı ubi nin içine atacaksın assasine değil..ubisoft a giriyorsun sonra assas ve ubisoft olacak ordan ubiye girip atıyorsun crack i
-
Ekerci bunu yazdı:
ubinin içine atmadın belki ..önce update sonra crackı ubi nin içine atacaksın assasine değil..ubisoft a giriyorsun sonra assas ve ubisoft olacak ordan ubiye girip atıyorsun crack i
-----------------------------tamam işte öyle yaptım
edit hata tam olarak Exception Processing Message c0000139 Parameters.... die gidiyor regeddit e gir yok oradna oraya yok oradna oraya orada 0 ise 2 yaptım hata gitti ama oyun açılmyıor
-
uzaktan bilemedim..bnde bi yerden almıstım cd yi kuramadım cunku abuk subuk bi kurum verdi..cack kurulan bi oyun ilk defa görmüştüm..sonra gittim adamda yapamadı..eski cd imiş.yeni cd verdi yeni cd nin sistemi daha farklıydı..adama kurdurdum.sende böle bişi yaptırabilirsin..gece oynamak istiyorum diyorsan aklıma geleni söleyim hataı google de arat..bazen calıstırabiliorm googleden bulup
-
Ekerci bunu yazdı:
uzaktan bilemedim..bnde bi yerden almıstım cd yi kuramadım cunku abuk subuk bi kurum verdi..cack kurulan bi oyun ilk defa görmüştüm..sonra gittim adamda yapamadı..eski cd imiş.yeni cd verdi yeni cd nin sistemi daha farklıydı..adama kurdurdum.sende böle bişi yaptırabilirsin..gece oynamak istiyorum diyorsan aklıma geleni söleyim hataı google de arat..bazen calıstırabiliorm googleden bulup
-----------------------------hocam arattırdım ama yok işte ne çözüm var ne bir yol
-
dedigim gibi aldıgın yere git dostm :D bendeki dizüstüydü götürdüm kurdu adam orda :D bide salak bunda calısmaz bu fln dedi tıkır tıkır calısıor biraz kasıor ama neyse..bnde yok abi zaten bunda oynamayacam baska bilge kurcam dedim :D
-
Ekerci bunu yazdı:
dedigim gibi aldıgın yere git dostm :D bendeki dizüstüydü götürdüm kurdu adam orda :D bide salak bunda calısmaz bu fln dedi tıkır tıkır calısıor biraz kasıor ama neyse..bnde yok abi zaten bunda oynamayacam baska bilge kurcam dedim :D
-----------------------------netten indirdim hocam :D