folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Assassin's Creed 2 Hakkında Soru ?

Assassin's Creed 2 Hakkında Soru ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

oyunu oynuyorumda şuan hani kendi evinin altında kafesin içinde bi elbise var onu almak için yuvarlark taşlardan gerekiyordu.. 4 tanesini buldum ama şuan leonardoyla bi gemiye bindim sonra o oturduğu sandalyeye geri döndü oyuncu falan sonra tekrar oturduktan sonra farklı oyundan başladı.. sorum şu o 2 taşı oyunun ilerleyen zamanlarında mı bulucam... yoksa geçti mi.. daha geri dönemiyormuyum oyunda. ?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

hacı şuanda görev icabı dönemiyorsundur oyunda dönemediğin hiçbir yer yok. ayrıca geçmedi diğer ikisini de bulursun google da o taşın ismini arat yerlerini haritada gösteren bir site vardı ordan bakarsın

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

sağolasın kardeşim.. konu silinebilir... 

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 905 Toplam Mesaj: 3