Assassin's Creed 2 Oynayanlar Bi Baksın
-
oyuna yeni başladım onun için konuyu açtım takıldığım yerde yardım eden çıkar diye :)
ilk önce bi sokakta kavga ediyor ya en başlarda sonra '200 florins last doctor' filan yazıyor
sağa sola gidiyorum kapalı ne yapacam orada ?
-
Mankiyi arkadaşın dediği gibi topladıktan sonra diğer adamın peşinden doktora gidiyorsun. 200 manki orda lazım olucak. Ağzın dudağın falan patladı ya onları tedavi edicek doktor.
-
florin dediği para birimi
doktora gitmen için ilk önce 200 florin bulman gerekiyo
onları da dövdüğün adamlardan toplayacaksın
zaten ilerde görev yaptıkça para kazanacaksın
bu görevin amacı sana bişey olursa doktor kim öğrenmen :)
-
kreyzi bu oyuna başlamakla hayatının hatasını yaptın adamı yemeden içmeden kesiyo mükemmel bi oyundur...
-
görevlerin ismini youtube a yazarak nasıl oynandığını görebilirsin takıldığın yerlerde :)
-
Oyun mükemmel bi oyun baya oynadım sonra saveyi kopyalamayı unutup format attım gitti tüm oynadıklarım. Ayrıca oyun konusu üzerine kurulu tr yaması çıkmadan bidahada oynamayı düşünmüyorum.
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
kreyzi bu oyuna başlamakla hayatının hatasını yaptın adamı yemeden içmeden kesiyo mükemmel bi oyundur...
-----------------------------yok hoca ya etkilemez oyunlar o kadar beni
yanlız bu skip'leri çok uzun ya epey bi konuşma geçiyor onların önüne geçemez miyiz ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
-----------------------------yok hoca ya etkilemez oyunlar o kadar beni
yanlız bu skip'leri çok uzun ya epey bi konuşma geçiyor onların önüne geçemez miyiz ?
-----------------------------dinle adamları ayıp etme biri konuşurken esc ye mi basılır :|
-
hocam hem skiplerde önemli şeyler anlatıyorlar görevlerde kolaylık sağlayabilecek ora noktalar var...
-
Milamber bunu yazdı:
hocam hem skiplerde önemli şeyler anlatıyorlar görevlerde kolaylık sağlayabilecek ora noktalar var...
-----------------------------abi çok uzun sıkıyor :W
onun yüzünden çıktım oyundan :W
-
Kreyzi bunu yazdı:
Milamber bunu yazdı:
-----------------------------abi çok uzun sıkıyor :W
onun yüzünden çıktım oyundan :W
-----------------------------Oyun biraz farklı tabi hocam.
Konusu atlanılacak konu değil, diğer oyunlardan farklı olarak bir bütün içerisinde konuyu unutturmamak yaşatmak istiyorlar.
Biraz da assassin's creed in özelliği olarak görüyorum ben de.
Gerçi kişiye göre değişir tabi ben izlerken baya hoşuma gitti meraklandım, ama sen sevmezsin sıkılırsın o başka...