folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Assassin's Creed II (Yardım)

Assassin's Creed II (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Müridler bu oyunu indirdim. Setupa tıklıyorum fakat oyunu kurmuyor. Do you want uninstall assassin's creedII filan diyor işte. Fakat Assassin's creed 2 yi ilk cıktıgında yüklemiştim taa mart gibi filan. denetim masasında da gözüküyor 5-6mb bişi fakat kaldıramıyorum pc den. Dolayısıyla yüklemiyor yenisini de. Fikri olan var mı acaba?

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

http://www.inndir.com/Advanced_Uninstaller_PRO-16932p.html

şunu bir dene süre kısıtlıymış ama siler belki....

Mass effect nasıl gidiyo:)

Almanya Fatihi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

:D Saol üstad deneyim dicem ama sildim bu sefer sanırım. Ya regeditten sildim her yerden sildim hala yüklemiyodu. bütün dizinlerde assassin's creed II diye arattım. taa bi yerlerde install shield bilmemneyin icinde ufak bi txt dosyası bi iki de html dosyası vardı onları silince yükledi :S Bende anlamadım.

Overlordu bitirdim yav hemen bitti :D Mass effect 3ü bekleyecez artık. Dlcler hemen bitiveriyo

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

ben yavaş oynuyorum ozaman:)şüpheleniyodum zaten.uzun zamandır beni gerçekten saran,Başından kalkamadığım tek oyundur assassin creed 2.İnan bana bırakmak istemiceksin.Gittikçe dahada gidesin gelio.günde 3-4 saat oynuodum genede baya uzun sürdü bitirmek.

ben sildim mass effecti oynayamıyorum oyun artık.Bi simcity deluxe var:)onuda 4-5 aydır oynuyorum amma ayrıntılıysa hala birsürü yeni şey görüyorum:D

Almanya Fatihi
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Hadi bakalım yav. Ciddi anlamda sevdigim tek oyun mass effect 2 olmuştu. İnşallah assassin's creed2 1.sine benzemez.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

sardır mürsel:Dsabaha kadar oynarsın.Fulle grafikleride;)tak kulaklığı.Gez 1400 lerin italyasını...

Almanya Fatihi
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Sistem kaldıracak mı bakalım :D

Toplam Hit: 966 Toplam Mesaj: 7