folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Assassin"S Creed Oyununda Sorun..

Assassin"S Creed Oyununda Sorun..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mercer
    Mercer's avatar
    Erkek

oyunda Jerusalem şehrine girerken oyun kapanıyor yardım edebilir misiniz?

@jessalem ne hocam :/

benim imzamda bu olsun :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    Çakma oyunsa yeni bir crack dene..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mercer
    Mercer's avatar
    Erkek
    yeni crack yapsam saveler gider mi peki?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek
    Büyük bir ihtimal savelerin gitmez her ihtimale karşı yedekle  bu arada şehrin adı Jerusalem(Kudüs)

Nullum crimen sine lege
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    Oyunun ilk çıkan korsanı hatalıydı bende almıştım dediğin gibi jerusaleme girince oyun ya... yiyordu.Sonradan bi tane patch çıkardılar ama o da oyunu rusça falan yapıyordu sana tavsiyem oyunun save ini biyere kopyala oyunu sil en son çıkan sorunsuz versiyonunu al ben arkadaşımdan almıştım :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    myblackworldweb
    myblackworldweb's avatar
    Erkek
    hocam birazdan paylaşacam bu oyunun son versiyonunu. istersen indirebilirsin. dosyaları yüklüyorum şimdi...

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    sendeki sürüm hatalı  düzgününü yüklemen lazım yada partch var ama oyunu mahvediyo yarı rusca yarı ing oluyo oyun

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

elindeki sürüm hatalı.farklı bir grubun yüklediğini indir.birde yorumları oku indirmeden önce.aynı hatayla karşılaşanlar var mı diye bak.

bendede olmuştu.başka indirince sorun çözüldü.saveleride alaman gerek yok zaten.ortalama 1,5-2 saatte zaten o attığı yere geliyorsun.alsanda bi sorun çıkıcağını zannetmem. 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mercer
    Mercer's avatar
    Erkek
    oyun süresi fazla sürmüyor ama ara videoları geçemiyorsun ya onlar oyundan uzun sürüyor

Toplam Hit: 1732 Toplam Mesaj: 9