Assassin"S Creed Oyununda Sorun..
-
oyunda Jerusalem şehrine girerken oyun kapanıyor yardım edebilir misiniz?
@jessalem ne hocam :/
-
Çakma oyunsa yeni bir crack dene..
-
yeni crack yapsam saveler gider mi peki?
-
Büyük bir ihtimal savelerin gitmez her ihtimale karşı yedekle bu arada şehrin adı Jerusalem(Kudüs)
-
Oyunun ilk çıkan korsanı hatalıydı bende almıştım dediğin gibi jerusaleme girince oyun ya... yiyordu.Sonradan bi tane patch çıkardılar ama o da oyunu rusça falan yapıyordu sana tavsiyem oyunun save ini biyere kopyala oyunu sil en son çıkan sorunsuz versiyonunu al ben arkadaşımdan almıştım :D
-
hocam birazdan paylaşacam bu oyunun son versiyonunu. istersen indirebilirsin. dosyaları yüklüyorum şimdi...
-
sendeki sürüm hatalı düzgününü yüklemen lazım yada partch var ama oyunu mahvediyo yarı rusca yarı ing oluyo oyun
-
elindeki sürüm hatalı.farklı bir grubun yüklediğini indir.birde yorumları oku indirmeden önce.aynı hatayla karşılaşanlar var mı diye bak.
bendede olmuştu.başka indirince sorun çözüldü.saveleride alaman gerek yok zaten.ortalama 1,5-2 saatte zaten o attığı yere geliyorsun.alsanda bi sorun çıkıcağını zannetmem.
-
oyun süresi fazla sürmüyor ama ara videoları geçemiyorsun ya onlar oyundan uzun sürüyor
Toplam Hit: 1732 Toplam Mesaj: 9