Assassins Creed Revelations Yardım
-
Arkadaşlar bu oyun nasıl çalıştırılır biri yardım etsin lütfen,
Oyunu program dosyaları X86 klasörüne kurdum olmadı sonra C:Assassins Creed Revelations klasörü oluşturup oraya kurdum oda olmadı,tıklıyorum böyle bir güncelleme yapıyor ama hiç bir halt olmuyor ? oyunu kuran arkadaşlar yarımcı olsun lütfen...
http://c1111.hizliresim.com/r/u/rw4h.jpg
-
bendede gamalauncher.exe çalışmayı durdurdu hatası verıyor
-
Skidrowdies crack mi kullanıyorsunuz? Eğer oysa nfo'sunu okuyun derim orada vardır bi' bilgi.
Edit: Skidrow klasöründe bulunan tüm dosyaları hedef bul'a atın. Yani sadece .exe'yi attıysanız hata almanız doğal.
-
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------Skidrowdies crack mi kullanıyorsunuz? Eğer oysa nfo'sunu okuyun derim orada vardır bi' bilgi.
Edit: Skidrow klasöründe bulunan tüm dosyaları hedef bul'a atın. Yani sadece .exe'yi attıysanız hata almanız doğal.
-----------------------------ben normal herkesin indirdiği zamunda torrentındekın bullandım crack ı de yaptım fakat olmadı bir türlü
-
skidrow da ben sadece ubisoft launcher klasörü varya onun cracklanmiş klasörünü komple attım.Yani oyunun .exe lerini kopyalamadım.3 defa .exe leri kopyaladım appcrash verdi açmadı ama sadece ubisoft launhcer'ın olduğu klasörü kopyala-yapıştır yapınca sorunsuz açılıyor oyun.Lakin problemler var grafiklerde felan mesela stilli öldürürken kılıç feci biçimde adamın içinden geçiyor sesler geç geliyor felan neden acaba.Çok kötü görünüyor bu olay
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------skidrow da ben sadece ubisoft launcher klasörü varya onun cracklanmiş klasörünü komple attım.Yani oyunun .exe lerini kopyalamadım.3 defa .exe leri kopyaladım appcrash verdi açmadı ama sadece ubisoft launhcer'ın olduğu klasörü kopyala-yapıştır yapınca sorunsuz açılıyor oyun.Lakin problemler var grafiklerde felan mesela stilli öldürürken kılıç feci biçimde adamın içinden geçiyor sesler geç geliyor felan neden acaba.Çok kötü görünüyor bu olay
-----------------------------
dediğini yaptım oldu sağolasın :)ses geç gelmesi falan bende olmadı ?
-
Jubei bunu yazdı:
-----------------------------deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------skidrow da ben sadece ubisoft launcher klasörü varya onun cracklanmiş klasörünü komple attım.Yani oyunun .exe lerini kopyalamadım.3 defa .exe leri kopyaladım appcrash verdi açmadı ama sadece ubisoft launhcer'ın olduğu klasörü kopyala-yapıştır yapınca sorunsuz açılıyor oyun.Lakin problemler var grafiklerde felan mesela stilli öldürürken kılıç feci biçimde adamın içinden geçiyor sesler geç geliyor felan neden acaba.Çok kötü görünüyor bu olay
-----------------------------orbit klasoru olarak gecıyordu skidrow da sanırım
orbit olarak oyun klasorunun ıcıne mı atacagız yoksa klasor ıcerısındekını
oyun klasorunn ıcıerısınde degılde
gamelauncher klasorunun ıcerısıne mı koyacagız ?
-
hipokondriyak bunu yazdı:
-----------------------------Jubei bunu yazdı:
-----------------------------deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------orbit klasoru olarak gecıyordu skidrow da sanırım
orbit olarak oyun klasorunun ıcıne mı atacagız yoksa klasor ıcerısındekını
oyun klasorunn ıcıerısınde degılde
gamelauncher klasorunun ıcerısıne mı koyacagız ?
Hoca buradakileri
buraya kopyaladım oldu
-
len bu koruma görevleri deli etti beni amk :S bi türlü şu greek bilmem neyli olan koçbaşını durduramıyorum amk önünden ateş atanı
-
Yeni oyunlarda crackler baya sancılı olmaya başladı.
Ben oralara gelemedimde oyun gerçekten kasıntı olmuş yada ben unuttum oynamayı:D