folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Assassin‘S Creed‘İ Çok İyi Oynayan Ve Çok Sıkı Takip Eden Biri Var Mı?

Assassin‘S Creed‘İ Çok İyi Oynayan Ve Çok Sıkı Takip Eden Biri Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek

Arkadaşlar.

Size bir sorum olacak.

Assassin's Creed'i çok severek oynarım ve şu KARA PARA AŞK müziğinin, serilerden birinden alındığına adım kadar eminim.

Bir arkadaşımla iddiaya girdik, bu müzik Assassin's Creed'in jenerik müziği mi değil mi diye.

Ben adım kadar eminim duyduğuma. Hatta revelations'tan alındığını düşünüyorum.

Lütfen dinleyiniz: http://www.youtube.com/watch?v=rf4GgSBEaCI

Siz ne düşünüyorsunuz?

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabuyucu
    karabuyucu's avatar
    Erkek

Reis biraz andırıyor da değil Assassin's Creed müziği. :D Ama andırıyor biraz haklısın.

Ölüme ve karanlığa baktığımızda korktuğumuz şey bilinmezliktir, başka bir şey değil. Düşler dünyasına dalıp gerçek dünyayı yaşamayı unutmak doğru değildir, unutma bunu…
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SoloTurk
    SoloTurk's avatar
    Erkek
    karabuyucu bunu yazdı

Reis biraz andırıyor da değil Assassin's Creed müziği. :D Ama andırıyor biraz haklısın.

Abi çok iyi hatırlıyorum ya.

Ezio, Roma'da bir kadına aşık oluyor; ancak bir görev için oradan uzaklaşmak zorunda kalıyor.

Aradan yıllar geçiyor, geri döndüğünde o kızı başka bir erkekle yakalıyor.

Sonra o adam kaçmaya başlıyor, bu da yakalıyor, dövüyor orada ve eğer o kızı üzersen senin ağzına ederim diyor sonra git ve iyi bir koca ol diyor.

Sonra Ezio o şehri terk ediyor

Arkada bu müzik çalıyordu ve ben o sahneyi oynarken böyle çok ağlamaklı bir haldeydim, moralim çok bozulmuştu, Ezio ben olmuştum orada :D

SoloTurk tarafından 13/Şub/14 23:24 tarihinde düzenlenmiştir

Oksijen, belki de yavaş yavaş öldüren bir zehirdir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam, romada geçen hikaye Assassin's Creed 2, yani Revelations'tan 2 oyun öncesi. Revelations, İstanbul'da geçiyor.

Müzik, oyunda kullanılan müzik türünde ama bana pek oyundan alınmış gibi gelmedi. Aslına bakarsanız, artık yerli dizilerin (ister direk Türkçe'ye çevrilmiş ister tamamen yerli kaynaklarla ortaya çıkarılmış diziler olsun) arka plan müziklerini bence tam anlamıyla muhteşem yapmaya başladılar. O yüzden, bence peşin hükümlü olmayıp dizilere arka plan ve jenerik müziği yapan bestecileri hor görmeyin. Hem zaten o oyundan almak isteselerdi, dediğiniz oyun versiyonunda o duyguyu hissettirecek çok daha vurucu müzikler de vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Florenzi
    Florenzi's avatar
    Erkek

bunu andırıyo

http://www.youtube.com/watch?v=O0i6YFrSs6c

Tek Yol Atatürk 1881 - ∞
Toplam Hit: 1030 Toplam Mesaj: 5