Assassin‘S Creed‘İ Çok İyi Oynayan Ve Çok Sıkı Takip Eden Biri Var Mı?
-
Arkadaşlar.
Size bir sorum olacak.
Assassin's Creed'i çok severek oynarım ve şu KARA PARA AŞK müziğinin, serilerden birinden alındığına adım kadar eminim.
Bir arkadaşımla iddiaya girdik, bu müzik Assassin's Creed'in jenerik müziği mi değil mi diye.
Ben adım kadar eminim duyduğuma. Hatta revelations'tan alındığını düşünüyorum.
Lütfen dinleyiniz: http://www.youtube.com/watch?v=rf4GgSBEaCI
Siz ne düşünüyorsunuz?
-
Reis biraz andırıyor da değil Assassin's Creed müziği. :D Ama andırıyor biraz haklısın.
-
karabuyucu bunu yazdı
Reis biraz andırıyor da değil Assassin's Creed müziği. :D Ama andırıyor biraz haklısın.
Abi çok iyi hatırlıyorum ya.
Ezio, Roma'da bir kadına aşık oluyor; ancak bir görev için oradan uzaklaşmak zorunda kalıyor.
Aradan yıllar geçiyor, geri döndüğünde o kızı başka bir erkekle yakalıyor.
Sonra o adam kaçmaya başlıyor, bu da yakalıyor, dövüyor orada ve eğer o kızı üzersen senin ağzına ederim diyor sonra git ve iyi bir koca ol diyor.
Sonra Ezio o şehri terk ediyor
Arkada bu müzik çalıyordu ve ben o sahneyi oynarken böyle çok ağlamaklı bir haldeydim, moralim çok bozulmuştu, Ezio ben olmuştum orada :D
SoloTurk tarafından 13/Şub/14 23:24 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam, romada geçen hikaye Assassin's Creed 2, yani Revelations'tan 2 oyun öncesi. Revelations, İstanbul'da geçiyor.
Müzik, oyunda kullanılan müzik türünde ama bana pek oyundan alınmış gibi gelmedi. Aslına bakarsanız, artık yerli dizilerin (ister direk Türkçe'ye çevrilmiş ister tamamen yerli kaynaklarla ortaya çıkarılmış diziler olsun) arka plan müziklerini bence tam anlamıyla muhteşem yapmaya başladılar. O yüzden, bence peşin hükümlü olmayıp dizilere arka plan ve jenerik müziği yapan bestecileri hor görmeyin. Hem zaten o oyundan almak isteselerdi, dediğiniz oyun versiyonunda o duyguyu hissettirecek çok daha vurucu müzikler de vardı yanlış hatırlamıyorsam.
-
bunu andırıyo