Assembly Ve Machine Kod Hakkında (Yardım)
-
slm arkadaşlar benim bi sorum olcaktı. javada küçük bi program yazdım ama bunun assembly ve machine kodunu göstermem gerekiyo.. ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler..
-
böyle bişey saçma olur gibime geliyo. nedenini açıklayamıyorum anlatacak kelimeleri bulamadım (:
yada tamamen yanlış biliyorum.
-
açıkcası hiç denemedim tersine mühendisliklede hiç bir bilgim yok ama normal bir hex ile acabilmen lazım...Bytecodu diyorsan o ayrı tabii
-
Java ile yazdıysan javadır. Assembly ile alakası yoktur. Eğer Assembly dilinde tekrar yazıp assembler ile kodları derlersen olur. Benim bildiğim kadarıyla şunla yazayım Assembler ile derleyeyim diye bir program yok. Yapmakta şaçma olur herhalde. Hem sen onu bir işlemciye göre derlersen her bilgisayarda çalışmaz. Ne yapmaya çalıştığını anlamadım.:(
-
ya aslında tam olarak soru şu: hoca bi program yazmamızı istedi ve bunun assembly ve machine kod olarak karşılığını bulun dedi o şekilde çıktısını istiyo. özetle bu
-
hilal bunu yazdı:
-----------------------------ya aslında tam olarak soru şu: hoca bi program yazmamızı istedi ve bunun assembly ve machine kod olarak karşılığını bulun dedi o şekilde çıktısını istiyo. özetle bu
-----------------------------
baştan öle desene. vbasic veya delphi gibi programlama dillerinde program yazıp hex editörlerle karşılığını bulabilirsin.
Toplam Hit: 2785 Toplam Mesaj: 6