Assembly Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    resooul
    resooul's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar elinde veya oturup yazabilecek olan varsa assembly'de yazılmış diskete format atan bir program lazım. Duyarlı arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.

..::resooul::..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek

banada asp bi şehir portalı lazım ama

elinizi vicdanınıza koyun gençler..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

cukurova kardeşimizin yazdığı formatter ı dene

bulabilirsen 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dodobig
    dodobig's avatar
    Erkek

hocam nerede kullanacağını yazmamışsın. Eğer sistem açıkken kullanacaksan,ki gerek yok Dos interruptlarını kullanabiliriz

ama amacın bir başlangıç cd si yapıp içine atmaksa biraz daha zor. ozaman direk bios interruptlarıyla yapılır. 

edit:söylediğime bakma sipariş üzerine program yazmam. kimse yazmaz sanırım. yardım istesen tamam. 

www.atsizcilar.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

resooul bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşlar elinde veya oturup yazabilecek olan varsa assembly'de yazılmış diskete format atan bir program lazım. Duyarlı arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.
    -----------------------------

alper isimli bi hocan var sanırım  :)))

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    resooul
    resooul's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar haklısınız, bizim bi assembly hocası bahsedildiği gibi. Verdiği ödevi bence kendi de yapamıyor ama bize ödev veriyo. Verdiği ödevleri 4-5 programlama dilinde oturup yazdım ama bu assembly i beceremiyom. Zaten elinde olan varsa bi zahmet paylaşsın die bi şansımı denedim zaten :D

..::resooul::..
Toplam Hit: 2766 Toplam Mesaj: 6