Astsubaylık İle İlgili_?
-
arkadaşlar oss ye gırdım ve astsubaylık gibi bir düşüncem var...
barajı aştık diyelim ondan sonra neler yapmamız gerekecek...bizi mülakatlara onlarmı çağıracaklar yoksa bizmi başvuru yapacağız_?
-
ön başvuru yaptınmı ? yapmadıysan olmaz.. ayrıca astsubay myo diye arat googlede birsürü klavuz çıkacak resmi sitesinden..
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar oss ye gırdım ve astsubaylık gibi bir düşüncem var...
barajı aştık diyelim ondan sonra neler yapmamız gerekecek...bizi mülakatlara onlarmı çağıracaklar yoksa bizmi başvuru yapacağız_?
-----------------------------
DENİZ i Seç bende gelcem harp olmazsa itü oda olmazsa astsubaylık -
galiba arkadaşın dediği gibi önbaşvuru gerekli birde öss ye giriş için doldurulan bir belgede biryeri işaretlemen gerekiyordu
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar oss ye gırdım ve astsubaylık gibi bir düşüncem var...
-----------------------------Username : ricin ID : 28933 İsim : aliii Soyisim : verdi Yaş : 26 Cinsiyet : Erkek Medeni Hali : Bekar Ülke : Türkiye yaş sınırı 21 hocam
-
k2ankaya bunu yazdı:
-----------------------------
galiba arkadaşın dediği gibi önbaşvuru gerekli birde öss ye giriş için doldurulan bir belgede biryeri işaretlemen gerekiyordu
-----------------------------o sadece jandarma astsubay ve kara astsubay için gerekliymiş,
deniz ve hava için fark etmiyormuş kaynak sağlam aradim ankarayi ilker'e sordum.. :D
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------ricin bunu yazdı:
-----------------------------Username : ricin ID : 28933 İsim : aliii Soyisim : verdi Yaş : 26 Cinsiyet : Erkek Medeni Hali : Bekar Ülke : Türkiye yaş sınırı 21 hocam
-----------------------------her yazılana inan ma :P
-
2009 ASTUBAY MYO ÖSS ye göre Taban Puanları Genel Kurmayın yaptıgı açıklamayla Açıklanmıstır Buna Göre
Kara KUvvetleri ASTUBAY MYO
Yönetim Bölümü Say-1 212.000
Diğer : 220.090 e.a-1
Buna göre olusturlucak Sıralamaya göre
Lise Bölümleri:
MOTOR ( Donanım ) : Say-1 191.183
Elektrik ( Elektronik ): Say-1 186.971
PC ( Yazılım ) 240.000
PC (Donanım) 191.000
İşletme ( Bugünkü Muhasabe Okulları Ticaret meslek liseleri için) E.a-1 231
Hava Kuvetleri ASTSUBAY MYO
İşletme Bölümü hariç Diğer Bölümlerle aynı puandadır İşletme için E.a-1 190.087
Deniz Kuvvetleri ASTSUBAY MYO
Oluşturulacak Sıralamda %60 Deniz Lisesinden %30 Genel Liselerden %10 Meslek liselerinin ( SAYISAL) puan türünde eğitim yapan bölümlerinden alınacaktır
Deniz Lisesi öğrencileri E.a-1 140.000
Genel Lise öğrencilerine SAY-1 220.00 e.A-1 241.069
Jandarma Genel KomutanLığı
Oluşturulacak Sıralamada her türlü liseden Katılımın olacağı puan sıralamsında
SAY-1 EA-1 Dil-1 Söz-1 puan türlerinden tercihler yapılacaktır BUNA GÖRE:
Say-1 212:014
E.a-1 226.980
Söz-1 239.000 ( Geçen yılda aynıydı )
dİL-1 249.000
pUANLAR Kafadan ATMASYON değildir TAMAMEN GENEL KURMAYIN YAPTIGI AÇIKLAMAYLA %100 Doğrudurbu taban puan olayı nedir_? hani bunlar 190'ı aşanı alıyolardı_?
-
ayrıca arkadaşın dediği ön kayıt olayı aşağıdaki tarihlerde imiş...ayakta uyuyormuşum yaf.....
Başvuru Tarihi, Şekli ve Adresi:
Başvurular 27 Nisan 2009 tarihinde başlayacak ve ‘05 Haziran 2009′ tarihinde sona erecektir. 05 Haziran 2009 günü saat 17:00′den sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.