Asus Anakart İşlemci Yuvası Değişimi
-
merhaba Asus P8P67DELUXE anakrtım 55 hata kodu veriyordu nihayetinde işlemci yuvasında bir ayak yamulmuş düzeltirken de kırıldı şimdi hiç acılmıyor bildiğiniz yada başına böyle bir iş gelmiş birisi varmı ne gibi işlemler yaptı işlemci yuvası degişirmi kim nerde yapar çöpe atılacak bir anakart degil böyle bir problemle karşılaşan varsa yaptıklarını paylaşabilirmi
-
bunun aynısından ayaz bilgisayar diye bir firmadan uygun fiyada almıştım.
işlemci kapağını açtım oda ne ? 3 tane ayak üst üste yamulmuş.
okadar ince yapmışlar ki dokunmam ile kırılması bir oldu. uğraş uğraş sonunda 1 kopuk bacak ile çalıştı.
ama o kopan bacak diğerlerine temas ediyordu sonradan farkettim. çıkarrtım onu . çalıştı sonra. aşırı derecede hassas yapmışlar.
garantisi varsa göndermeyi dene. şansına değişir belki.
-
Garantisi bitti ücreti ile yaptıracam fakat ne kadar isterler merak ediyorum yapılan yorum ve arkadaşların konuşmalarına göre Asus teknik servis tam bir rezaletmiş çizgi bu konuyla gercekten çok ilgileniyordu ve servis konusındada çok iyilerdi bugün denk geldiğim bir olay
Adam Asus ped anakartı yanmış ve bunun için Asus 420 tl para istemiş zaten yenisi 430 lira
-
Garantisi bitti ücreti ile yaptıracam fakat ne kadar isterler merak ediyorum yapılan yorum ve arkadaşların konuşmalarına göre Asus teknik servis tam bir rezaletmiş çizgi bu konuyla gercekten çok ilgileniyordu ve servis konusındada çok iyilerdi bugün denk geldiğim bir olay
Adam Asus ped anakartı yanmış ve bunun için Asus 420 tl para istemiş zaten yenisi 430 lira
-
Kopan yerin fotoğrafını atar mısın?
-
http://www.yukleresim.com/images/2016/02/20/b4e4a28c199a417c1957a61d68d4e942.jpg
Lanet olsun çep telefonundan bu kadar oluyor ğs tarafta bir ayak yok
-
konuyu hortlatmak degil amacım fakat bilgi mahiyetinde yardımcı olur diye yapılan işlemleri anlatayım anakartın işlemci pin yuvasını asus teknik servisi yaptı ekran kartı slotunda kırık oldugu söylediler ekran kartı slotuda tamamen degişti ve bunların hepsi için 70 tl servis tamir ücreti aldılar ve kargo ücreti asusa ait düşündügümüz zaman bugün bir dosya 15 gönderiliyor asusa burdan teşekkürlerimi sunarım.
55 hata kodu ekran kartı veya işlemciden dolayı yapmıyormuş ramla alakalıymış onuda anlamış bulunmaktayım
-
Foxxxxxx bunu yazdı
konuyu hortlatmak degil amacım fakat bilgi mahiyetinde yardımcı olur diye yapılan işlemleri anlatayım anakartın işlemci pin yuvasını asus teknik servisi yaptı ekran kartı slotunda kırık oldugu söylediler ekran kartı slotuda tamamen degişti ve bunların hepsi için 70 tl servis tamir ücreti aldılar ve kargo ücreti asusa ait düşündügümüz zaman bugün bir dosya 15 gönderiliyor asusa burdan teşekkürlerimi sunarım.
55 hata kodu ekran kartı veya işlemciden dolayı yapmıyormuş ramla alakalıymış onuda anlamış bulunmaktayım
Konuya girerken 55 hata kodunun ramle alakalı olduğunu yazacaktım.
Neyse en nihayetinde sorun çözülmüş.