folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Asus Bilgisayarımda Uyarı Penceresine Tıklanma Sorunu

Asus Bilgisayarımda Uyarı Penceresine Tıklanma Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek
    Asus dizüstü bilgisayarımda ekrana gelen uyarı pencerelerinde bir butona tıkladığımda buton tıklanmıyor; bir de üstüne pencere pasif konuma geçiyor. Sağ üstteki çarpı işareti bazen aktif hale geliyor ordan kapatılabiliyor. Ancak çoğu zaman uyarı pencerelerine tıklanmıyor. Evet ya da Hayır diyemiyorum. Bilgisayarımın antivirüs taramasını yaptım virüs yok görünüyor. Sorun ne olabilir acaba?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    resim çekebilir misin hocam ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

bilgisayarımın işletim sistemi vista. Örnek olarak bilgisayarımda bir programı açmaya çalışıyorum diyelim. Vista güvenlik  olarak izin veriyor musunuz falan diyor ya. orda izin ver yerinin üstüne geldiğimde tıklanmıyor. Ancak üstteki çarpı ile kapanabiliyor. ya da emin misiniz falan derse oraya tıklanmayabilyor. sanki orada bir tıklanma yeri yokmuş gibi oluyor.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    denetim masası ebeveyn denetimlerine gir hocam orda

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    donanımsal sorun olduğunu sanmıyorum ama aklıma iki kişi şey geliyor. birincisi power4gear yazılımı, ikincisi vista güncelleştirmesi. power4geardan tercih değiştirmeyi (entertainment modeden high performanceye geç)  dene bakalım hocam..
Toplam Hit: 1078 Toplam Mesaj: 5