Asus Eee Pc 1215 N Marka Netbook
-
Asus eee pc 1215 N marka netbooğu aalmayı düşünüyorum.Bilgisayar özelliklerinden çok fazla anlamam bana + ve - lerini yazabilirmisiniz
Ürün AçıklamasıASUS Eee Pc 1215N Intel Atom D525 1.8GHZ 2GB 250GB 12.1" Netbook Siyah Hdmi Bth W7P Ürün Açıklaması ( 512.05 USD + KDV) :
Marka Asus
Model EeePC 1215N D525 2GB 250GB 12.1" Siyah HDMI BTH W7HP
Ürün Kodu 1215N
İşlemci Markası Intel®
İşlemci Tipi Atom™ Dual Core D525
İşlemci Hızı 1,8 GHz
İşlemci Cache 1 Mb
İşlemci FSB (Veri Yolu) -
Ekran Boyutu 12.1" inç
Ekran Tipi LED Backlight WXGA screen
Ekran Çözünürlüğü 1366x768
Ekran Kartı NVIDIA® ION™
Ekran Kartı Hafızası 512 MB Harici Grafik Belleği
Grafik İşlemcisi NVIDIA® ION™
Sistem Belleği 2GB
Bellek Tipi SO-DIMM DDR3
Max Bellek 4GB
Disk Kapasitesi 250GB
Disk Hızı 5400 rpm
Disk Arabirimi SATA
Optik Sürücü Yok
Ethernet 10/100
Wireless 802.11b/g/n
Bluetooth Var
Usb Portu 3 x USB 2.0
Video Portu 15 pinli VGA video konnektörü
Klavye Q Türkçe
Hoparlör Dahili Stereo
Kart Okuyucu MMC/ SD(SDHC, SDXC) Kart Okuyucu
Kamera Var
Touchpad Var
3G Yok
Diğer Özellikler 1 x HDMI Portu
İşletim Sistemi (Yazılım) Windows® 7 Home Premium
Paket İçeriği Netbook,Pil,Adaptör,
Çanta Yok
Boyut 296(W)x203(D)x23~37(H) mm
Pil Teknolojisi 6 cells Li-Ion
Pil Ömrü 6 saate kadar pil ömrür
Ağırlık 1.45kg
Garanti Süresi 2 YılİşlemciHafıza (Ram)Ekran & GrafikSürücülerBağlanabilirlikSistem ÖzellikleriYazılımTaşınabilirlik -
Hocam elimde bu tarz bi ürün var . Har diski arıza verdi.Dün geldi servisten.Herşeyi temizlendi.Ürün 6-7 aylıktır . temizdir aşağıda resimleri vardır . düşünürsen pm at
Ürün Özellikleri
Marka: Asus
Model: Eee PC 1001HA Atom N270 1.6GHz 1GB 250GB 10
Stok Tipi Notebook
İşlemci Intel Atom işlemci N270
(1.6 GHz, 533 MHz FSB)
Chipset Intel Atom N270
Ekran Boyutu 10.1 LED Backlight WSVGA Screen (1024x600)
Ekran Kartı Intel GMA 950 Vga
Bellek 1 GB DDR2 667 MHz
Sabit Disk 250 GB 5400 RPM SATA
Optik Arabirim Yok
Kart Okuyucu MMC/ SD(SDHC)
Kablolu Ağ 10/100 Ethernet ...
Resimde flash yüzünden kötü görüntüler vardır aldırma

-
tosun hocam koydugun resim yüzünden firefox kitlendi :|
-
netbooktan daha öte de bir bilgisayar olarak kullanabilecegin bi alet
islemcisi atom serisi olmasına ragmen cift cekirkdekli ve 1.86 ghz oldukca iyi
ekran kartı da ion nvidia
ha tutup oyun ıcın degıl ama cıdden hafif yanında tasıyıp her isini rahatlıkla gorecek bi alet fiyat olarakta 900 e alırsın
eger bunun gibi bi alet dusunuyosan tavsiyem diger netbooklara bakmaman bile islemci felan pert onların
-
asus eee pc 1201ha kullanıyorum...eğer derdin oyun değilse, yanımda kolay taşıyım her işimide görsün diyosan kessinlikle tavsiye ederim...çok memnunum..ama oyun oynayamamak bazen üzmüyo da değil
-
musdawdaf bunu yazdı:
-----------------------------
netbooktan daha öte de bir bilgisayar olarak kullanabilecegin bi alet
islemcisi atom serisi olmasına ragmen cift cekirkdekli ve 1.86 ghz oldukca iyi
ekran kartı da ion nvidia
ha tutup oyun ıcın degıl ama cıdden hafif yanında tasıyıp her isini rahatlıkla gorecek bi alet fiyat olarakta 900 e alırsın
eger bunun gibi bi alet dusunuyosan tavsiyem diger netbooklara bakmaman bile islemci felan pert onların
-----------------------------Kesinlikle katılıyorum, diğer marka ve modellere bakmana bile lüzum yok, performanı seni tatmin eder yeteri kadar.
-
arkdaşlar konuyu baltalamak gibi olmasın ama bende bunu almayı düşünüyorum sizce nasıldır. sony netbook http://www.vatanbilgisayar.com/sony-ya1v9eb-ya1v9eb-core-i3-380um-1.33ghz-4gb-500gb-max.intel-hd-11.6-cam--bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=52501
Özellikler İşlemci Teknolojisi Intel® Core™ i3 İşlemci Hızı 1.33 GHz İşlemci Numarası 380UM İşlemci Ön Bellek 3 MB Hafıza (RAM) Kapasitesi 4 GB Hafıza (RAM) Tipi DDR3 Sabit Disk Kapasitesi 500 GB İşlemci Markası INTEL VGA Chipset Markası INTEL Ekran Boyu(inch) 11.6" Maksimum Çözünürlük 1366 x 768 Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera İşletim Sistemi Win 7 Pro Ağırlık 1.46 KG Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı Hafıza 

-
up