Asus Eeepc1005ha Netbook, İlgilenenlere
-
Konuda belirttiğim netbook'umu acil ihtiyaçtan dolayı satıyorum, ürün tamamen sorunsuz, özellikler nette malum, 2 gb kingston ram taktım, içinden çıkardığım 1 gb'liği de vereceğim yanında, renk beyaz, ortalama 5-6 saat pil ömrü var kullanıma göre. ilgilenenlere duyurulur...
-
fiyat olarak ne düşünüyorsun hoca ?
-
aklında bi fiyat varmı hocam
-
Kusura bakmayın, sabah aceleyle yazıp çıktım,
öncelikle şunu söyleyeyim, kullananlar vardır mutlaka, n281 atom işlemci performansı çok iyi durumda, ben de oldukça iyi baktım makineme, zerre kadar küçük bir teknik sorunu dahi yok, lisanslı home edition bulunmakta, dahili ghost sistemi var, kısa bir sürede sistem formatlanmış ve işletim sistemi yeniden reinstall edilmiş, driverlar yüklenmiş oluyor.
fiyat için çok bir şey düşünmedim, teklifleriniz nedir?
ekleme: 350-400 düşündüm ama, aşırı bir sıkışıklık sözkonusu, yoksa elim-ayağım bu makineyi satmazdım
-
atom islemciden nasil bi performans alabilirsin ki ? facebook limit zaten.
ayrica zaten makinenin sifiri 450 bilemedin 500 lira ikinci el icin fazla istiyorsun sonucta bu bi netbook
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
atom islemciden nasil bi performans alabilirsin ki ? facebook limit zaten.
ayrica zaten makinenin sifiri 450 bilemedin 500 lira ikinci el icin fazla istiyorsun sonucta bu bi netbook
-----------------------------ürün o kadar ucuz değil, bir de tahminindendaha iyi iş görüyor işlemci inan.