Asus Ekran Kartı Sorunu
-
teknosa dan asus n53sn aldım. içerisinde 2 ekran kartı gözüküyor. Biri intel diğeri nvidia geforce 550m var. Oyunlarda varsayılan olarak intelinkini görüyor. Ben oyunları nvdia ile çalıştırmak istiyorum ne yapmalıyım?
-
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------
teknosa dan asus n53sn aldım. içerisinde 2 ekran kartı gözüküyor. Biri intel diğeri nvidia geforce 550m var. Oyunlarda varsayılan olarak intelinkini görüyor. Ben oyunları nvdia ile çalıştırmak istiyorum ne yapmalıyım?
-----------------------------optimus özelliğinden dolayı uygulamalardan 2ekran kartı arasından birini kullanabiliyorsunuz.
oyunların varsayılan grafik kartnı değiştirmek için NVIDIA Control Panel'ine girerek oyunu seçtikten sonra Yüksek Entegreli Grafik İşlemcisini seçmeniz yeterli olucaktır.
-
optimus özelliğinden dolayı uygulamalardan 2ekran kartı arasından birini kullanabiliyorsunuz.
oyunların varsayılan grafik kartnı değiştirmek için NVIDIA Control Panel'ine girerek oyunu seçtikten sonra Yüksek Entegreli Grafik İşlemcisini seçmeniz yeterli olucaktır.
-----------------------------yüksek entefreli grafik işlemcisi seçeneği yoksa asusun sitesinden nvidia driverını indirip güncelle
-
BarisYigit bunu yazdı:
angels_demos bunu yazdı:
-----------------------------optimus özelliğinden dolayı uygulamalardan 2ekran kartı arasından birini kullanabiliyorsunuz.
-----------------------------dirver i guncelledikten sonra nvidia denetim masası diye bişi yuklendi ordada dediginizi bulamadım bide aygıt yoneticisinden intelin ekran kartını devre dışı braktıgımda nvidia devreye girmiyor bu normalmi