folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Asus Ekran Parlaklığı Problemi

Asus Ekran Parlaklığı Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

selamun aleyküm hocalar şimdi elimde bi asus x550 v laptop var ekran ışığı sürekli ama durmanda kısılıp açılıyor dedim acaba temassızlık m ı var yok

ne olabilir sizce

şimdiden teşekkürler

ebedi devlet
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NewwarrioR
    NewwarrioR's avatar
    Erkek

Hocam ekran kartinin driverini sil olmazsa tekrar yukle onboard ekran kartini sil yine olmazsa guc ayarlarinda bir sikinti olabilir onlari kontrol et.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

biradere almıştık freedos olarak win7 kurdum abartısız 3 gün boyunca driverlerini yüklemek için uğraştım.

farklı farklı dvdlerden windows kurdum ama driver problemini çözemedim bu cihazın.

en son driver pack solution la driverlerin hepsini tanıdı ama hala ekran kartında sorun var.  ekran parlaklığını ayarlamıyorum

ekran driveri için sağlam çözüm önerisine bende açığım

not: kendi sitesindeki bütün driverleri kurdum ama var olan driver sorununa bi faydası olmadı

bende ekran driveri hala sorun olduğu için senin de aynı sorunun olma ihtimali yüksek.

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seboist
    seboist's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

büyük ihtimalle driver problemi galiba hocalar

çünkü kendi kendine yeni kurulum yaptı pc

ebedi devlet
Toplam Hit: 1019 Toplam Mesaj: 4
#asus #ekran parlaklığı