folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder ASUS GTX 560 Tİ Mi Yoksa HD 7850 Mi ?

ASUS GTX 560 Tİ Mi Yoksa HD 7850 Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

MSI HD7850 diğerlerinden biraz daha iyi sanki :P Ama ben MSI alır mıydım, bilemiyorum. Daha önce herhangi bir MSI ürünü kullanmadığım için bu yorumu deneyimli arkadaşlara bırakıyorum.

Ayrıca bildiğim kadarıyla MSI ürünleri için yapılan ancak bütün ekran kartlarında kullanılabilen MSI Afterburner programını da kullanabilirsiniz. Bu program ekran kartınıza belirli bir miktar da olsa overclock yapabilmenizi sağlıyor. Dizüstü bilgisayarlarda pek tavsiye etmem ancak siz masaüstü bilgisayar topladığınıza göre çok abarmamak şartı ile önerebilirim.

Bana "sen hangisini seçerdin" dersen benim kendime olan seçimim Sapphire HD7850 olurdu. Bunun da nedeni üzerinde bulunan çift fan. Ürünler arasında devasa boyutta performans farkı olmadığı için kendime soğutması daha iyi olan ürünü seçerdim ancak performans olarak MSI bir miktar daha iyi gibi görünüyor. Seçim sizin.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Markası önemli değil chipseti önemli hoca

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nobel
    Nobel's avatar
    Erkek

Markada soğutucu fark ediyor msi 7850 arkadaş daha yeni aldı soğutması 10 numara çok rahat üzerine overclockta yapabilirsin cok ısınmaz yani sapphire alma türkiyedeki sürümleri ilk çıkanlar suanda sapphirelerin yeni nesil soğutucu kartları var onlar güzelde bunlar yaramaz. msi tavsiye ederim soğutmasının yanında oldukçada sessiz çalışır, 560 ti biraz eskide kaldı 7850 çok çok daha iyi performans veriyor. www.anandtech.com dan inceleyebilrisin.

Not: asus directcu 2 şuanda en iyi soğutmaya sahip fakat birtek soğutma için o kadar para vermeye deymeyeceğini düşünüyorum.

Nobel tarafından 13/Mar/13 15:58 tarihinde düzenlenmiştir

http://goo.gl/0i2Fv
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hiç tartışmasız sapphire 7850.

Bellek hızı daha iyi, çekirdek hızı daha iyi, çift fan var (buda istersen amd nin driver ına entegre hızaşırtma şeysi ile rahat oc yapabilirsin)

hem amd bu aralar tressfx falan phsysx tarzı dalgalr üretmeye başladı.

Topladığın pcnin diğer eleman ları ne bilmiyorum ama eğer pci exp 3 destekli bir anakart ve ivy bridge işlemci varsa pci exp 3 olan amd ekran kartı pci exp 2 olan nvidia ya göre daha fazla performans verecektir (denk ekran kartlarında 3-4 fps artış)

hem 50 tl karda oluyorsun :)

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

ben gecen gun aldım bı tane asus gtx 560 ti gayet memnunum karttan pazar gunu aldım ındırıme gırmıstı 470 tl den 382 tl ye dusmustu o zaman aldım bende 6870 le arasında takılı kalmıstım nvıdıa aldım oncekı kartımda nvıdıa ıdı memnundum bundanda memnun kalırım cıft fanlı dx 11 desteklı bır kart tavsıye ederım

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 1088 Toplam Mesaj: 6