folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Asus İle Asustek Arasındaki Fark? Aynılarmı?

Asus İle Asustek Arasındaki Fark? Aynılarmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByTechno
    ByTechno's avatar
    Erkek

beyler bilgisayar alıcamda.. asus düşünüyordum.. çevreden aldığım yorumlara dayanarak ama gezinirken birde ASUSTEK gördüm.. bu ne oluyo?? aynı markamı? nie isimler farklı? farkı ne?... mesela

almaya karar verdiğim makina

ASUS: http://www.vatanbilgisayar.com/asus-f50sv-253dv-f50sv-core2-duo-p8700-2.53ghz-4gb-320gb-16-cam-bt-1024mb-gt120m-dvdrw-wvpre/productDetails.aspx?I_ID=39473

bügün gözüme çarpan ve beni düşündüren makina

ASUSTEK: http://www.teknosepet.com/?urun-detay_64736_ASUS_X61SF253DV_Core2_Duo_P8700_4GB_DDR2_500GB_HDD_16_Vista_Home_Premium___Canta___Mouse_Hediyeli___.html

Şimdi dikkat ederseniz ASUSTEK az bi farklada olsa ASUS dan iyi.. yani seçtiğim makinalar arasında.. iyi olmasına karşın hatrı sayılır miktarda ASUS tan ucuz.. bunun nedeni ne?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

farklı deil gibi görünüyo bilemiycem ama vatan pahalıdır ama sağlamdır yamuk olmaz ben herşeyimi ya hepsiburada.com dan yada vatandan alıyorum 

daha çok vatan işime geliyor ama fiyat bakımından hepsiburada daha iyi

teknosepet i bilemiycem  yanlız samsung laptop almanı öneririm gerek kalite gerek özellikler ve fiyat performans da bu aralar 1.sırada

=)  1.600 lük laptop da full de oynayamadımız oyun yok (gta4 nfts:shift vb. yeni her oyun) son grafik de oynuyoruz ))  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    İkisi de aynı. asus.com'a girersen sitenin başlığunda asustek yazdığını görürsün. Ek olarak böyle bir karşılaştırmayı nasıl yapabiliyorsun ki? Ürünler farklı, mağazalar farklı fiyatı nasıl karşılaştırabilirsin. Fiyat karşılaştırmasını bazen aynı mağazadaki 2 ürün arasında bile yapamayabilirsin. Daha iyi olan stoğa yeni girmiştir, daha düşük olan eski ürün yüksek fiyattan stoğa girdiği için daha pahalı olabilir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    sanırım asustek, asus teknoloji demek.. aynı şey

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
Toplam Hit: 739 Toplam Mesaj: 4