Asus İle Asustek Arasındaki Fark? Aynılarmı?
-
beyler bilgisayar alıcamda.. asus düşünüyordum.. çevreden aldığım yorumlara dayanarak ama gezinirken birde ASUSTEK gördüm.. bu ne oluyo?? aynı markamı? nie isimler farklı? farkı ne?... mesela
almaya karar verdiğim makina
bügün gözüme çarpan ve beni düşündüren makina
Şimdi dikkat ederseniz ASUSTEK az bi farklada olsa ASUS dan iyi.. yani seçtiğim makinalar arasında.. iyi olmasına karşın hatrı sayılır miktarda ASUS tan ucuz.. bunun nedeni ne?
-
farklı deil gibi görünüyo bilemiycem ama vatan pahalıdır ama sağlamdır yamuk olmaz ben herşeyimi ya hepsiburada.com dan yada vatandan alıyorum
daha çok vatan işime geliyor ama fiyat bakımından hepsiburada daha iyi
teknosepet i bilemiycem yanlız samsung laptop almanı öneririm gerek kalite gerek özellikler ve fiyat performans da bu aralar 1.sırada
=) 1.600 lük laptop da full de oynayamadımız oyun yok (gta4 nfts:shift vb. yeni her oyun) son grafik de oynuyoruz ))
-
İkisi de aynı. asus.com'a girersen sitenin başlığunda asustek yazdığını görürsün. Ek olarak böyle bir karşılaştırmayı nasıl yapabiliyorsun ki? Ürünler farklı, mağazalar farklı fiyatı nasıl karşılaştırabilirsin. Fiyat karşılaştırmasını bazen aynı mağazadaki 2 ürün arasında bile yapamayabilirsin. Daha iyi olan stoğa yeni girmiştir, daha düşük olan eski ürün yüksek fiyattan stoğa girdiği için daha pahalı olabilir.
-
sanırım asustek, asus teknoloji demek.. aynı şey