folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Asus K50IJ Ekran Kartı

Asus K50IJ Ekran Kartı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek

Başlıkta da belirttiğim gibi asusun bu model laptop bilgisayarı var arkdaşlar fakat ekran kartı yüzünden hiçbir oyunu adam gibi oyun oynayamıyorum ben mi yanlış driver kuruyorum yoksa ekran kartı ayarında mı var bir sorun anlamadım gitti böyle bir sorunla karşılaşan oldumu daha önce?

Adam uzaydan dünyaya atlıyor bızde hala sümüklünün teki mesaj atacak diye telefonla tuvalete giriyoruz.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam bilgisayarınızın ekran kartı 4. sınıf, çok bir performans beklememek gerekir. Ne oynamaya çalışıyorsunuz, onu da belirtirseniz daha net konuşabilirim.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek

pes tarzı oyunlar hocam bir de call of ılk çıkanı 

similac35 tarafından 19/Eki/12 23:01 tarihinde düzenlenmiştir

Adam uzaydan dünyaya atlıyor bızde hala sümüklünün teki mesaj atacak diye telefonla tuvalete giriyoruz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam PES 2013 minimum sistem gereksinimi olarak 512 MB ekran kartı belleği istiyor. Sizin bilgisayarınızın ekran kartının özelliklerine baktım da paylaşımlı 384 mb olarak görünüyor. Kullandığınız bilgisayar ile istediğiniz tarzda bir oyun oynayabileceğinizi sanmıyorum. Yeni bilgisayar almayı düşünürseniz ve fiyat limiti verirseniz işinize yarayan bir bilgisayar bakabiliriz.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek

1 ay içinde değiştircem zaten makineyi 3 binliraya kadar bakıyorum şuan vatanda çalışan arkadaşlarım var onlarda yardımcı oluyor sizinde fikirlerinizi almak isterim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek

Hocam Vatan Bilgisayar'da çalışan arkadaşınız varsa ASUS N56VZ-S4037V ürününün geleceği zamanı araştırıp size bilgi verebilir. Klavyesini çalışmayan bir tuşunun olup olmadığını kontrol ettirerek alabilirsiniz. Maliyeti 3 Bin Türk Lirası civarındadır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek

sağolasın hocam yarın arayıp sölerim haber eder o bana ilgin için teşekkür ederim 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

hocam emin değilsen için rahat olacaksa makinanı formatla ya da teknik servisine gönder onlar ilgilensinler.

ayrıca ; www.systemrequirementslab.com 'dan makinanın hangi oyunları desteklediğini detaylı olarak öğrenebilirsin.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    similac35
    similac35's avatar
    Erkek
    Amd-x bunu yazdı

hocam emin değilsen için rahat olacaksa makinanı formatla ya da teknik servisine gönder onlar ilgilensinler.

ayrıca ; www.systemrequirementslab.com 'dan makinanın hangi oyunları desteklediğini detaylı olarak öğrenebilirsin.

baya bir işime yarıcak hocam bu site teşekkürler (:

Toplam Hit: 1221 Toplam Mesaj: 9