Asus Kablosuz Modem Sorunu
-
ya beyler sağolsun mavigözlüdev bana asus aam6020vı wireless modem gönderdi eyvallah ilkgün zar zor bağlandım kurcalamıştım filan ne olduysa 3 4 gündür giremiyorum
ya arayüz kendini kitliyor ya da bağlanıyoır snırlı bağlantı veya güvenli bağlantı değil diye girmiyor bu modeme ne yapabilriz?
-
zhauhza 40 yılda bi işe yaradım o da tam yaramamış demekki :D :D
-
yok abi ilk gün girdi sonra noldu bilmiyorum net hızını arkadaşa 1 mbit e kadar düşürttürdüm modem ip almıyordur diye :(
-
port açmak ile alakalı bir durum olabilir mi acaba
-
Sitesine gir bak güncellemesi varsa güncelleme yap modeme yoksa fullden bir reset çek tekrar dene.
-
karakutu bunu yazdı
Sitesine gir bak güncellemesi varsa güncelleme yap modeme yoksa fullden bir reset çek tekrar dene.
zilyon tane reset atttım modeme açtım kapattım modem üzerinde ki düğmelerden fabrika ayarlarına bile aldım işin garip tarafı 2 tane firmware var lakin bulamıyorumn çözemiyorum sorunlar devam ediyor
-
HeadBanger bunu yazdıkarakutu bunu yazdı
zilyon tane reset atttım modeme açtım kapattım modem üzerinde ki düğmelerden fabrika ayarlarına bile aldım işin garip tarafı 2 tane firmware var lakin bulamıyorumn çözemiyorum sorunlar devam ediyor
Versiyonunu kontrol et sitesindeki versiyon ile aynımı diye değilse güncelle.
-
karakutu bunu yazdıHeadBanger bunu yazdıkarakutu bunu yazdı
Versiyonunu kontrol et sitesindeki versiyon ile aynımı diye değilse güncelle.
aynı abi onlarda da sıkıntı yok ama anlamadım
-
up gençler