Asus Lamborghini Vx6 Bi Yardimci Olurmusunuz Arkadaslar
-
selam beyler suan elimde asus m50s var iki yila yakindir kullaniyorum ama artik ogrencilik gecti benden oyundu suydu buydu ve tasimasi zor oluyor bunu satip asus lamborghini vx6 almayi dusunuyorum fakat pisman olmamak icin sizlerinde fikrini almak istiyorum
- 12.1-inç'lik (1366 x 768) LED arka aydınlatmalı ekran
- 1.83GHz'lık çift çekirdekli Atom D525 işlemci
- Nvidia ION2 GPU'su
- 4GB'a kadar bellek
- Gigabit Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth 3.0 ve USB 3.0 bağlantıları
- Bang&Olufsen imzalı ICEpower ses sistemi+SRS Premium ses teknolojisi
- Çoklu kart okuyucu, tam boyutlu klavye, çoklu dokunmatik destekli dokunma pedi
-
Sadece net amaçlı olacaksa bu fazla kanatindeyim.
-
ne için kullacaksın gerçekten sağlam donanım var tabi fiyatıda ona göre iyidir 1500 falan varsa bence notebook a yönel
-
gereksiz olarak nitelendiriyorum !!!
-
inilteredeyim beyler 340£ a alicam ve ofis net bu tarz seyleri kullanicam
-
up
almayimmi yani ?
-
asus iyidir
-
MacBook Pro veya Air al, eger bu pahaliysa bence. Inan bana mac os x de daha rahat edersin her konuda, belki donanim az gelebilir gozune ki herkese oyle geliyor, benim bilgisayarimin donanimi daha guclu filan diye ama, kaynak kullanimi macos un cok cok daha iyi, bu yuzden mac deki daha kotu donanimlar, daha hizli calisabiliyor windowstan.
-
SpArK bunu yazdı:
-----------------------------
MacBook Pro veya Air al, eger bu pahaliysa bence. Inan bana mac os x de daha rahat edersin her konuda, belki donanim az gelebilir gozune ki herkese oyle geliyor, benim bilgisayarimin donanimi daha guclu filan diye ama, kaynak kullanimi macos un cok cok daha iyi, bu yuzden mac deki daha kotu donanimlar, daha hizli calisabiliyor windowstan.
-----------------------------cok para be hacim yoksa gonlumde yatmiyor degil :) bunu 340£ alicam
-
asus iyidir de işlemcisi dandik gibi hocam ya 12.1 lik sony falan baksana atom işlemcili olamyanından